Početna Naslovna Auto trka na Podima krajem maja, učešće najavilo više od 50 vozača

Auto trka na Podima krajem maja, učešće najavilo više od 50 vozača

15

Međunarodna brdska auto trka Podi – Herceg Novi, kojom će zvanično početi šampionat Crne Gore, biće održana 29. i 30. maja na Podima, saopštio je organizator trke, AMSK Podi.

Ovogodišnja trka okupiće više od 50 takmičara, najboljih vozača Crne Gore i regiona, među kojima su i nosioci šampionskih titula.

Organizacija trke je zbog aktuelne epidemiološke situacije i kompletne pripreme trkačke staze izuzetno zahtjevna:

“Organizacija je podignuta na mnogo veći nivo, nego prethodne godine, kako bismo našim vozačima obezbijedili sve uslove za postizanje vrhunskih rezultata, a takođe i sigurnost i zaštitu svih učesnika trke, takmičara i publike, u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji”, kazao je direktor trke Božidar Radović.

On je istakao da će propisani Pravilnik o uslovima za održavanje trke biti ispoštovan i da će sportska manifestacija biti uspješno realizovana, na zadovoljstvo svih.

Takmičarska staza duga je 3,1 kilometar, a voziće se od početka naselja Podi do Kamenoloma.

Tehnički pregled i verifikacija vozila zakazani su za petak 28. maj, dok će se narednog dana biti održan trening.

Glavna trka zakazana je za nedjelju 30. maja.

15 Komentari

 1. Zar je toliko važno odrzavanje toga da se za vikend ograničava kretanje medjudrzavnim putem, hoce li mozda nova vlast izaci vecini u susret pa odustati od ove igrarije

  12
  9
  • Taj koji je naplaćivao prolaz, taj je i napravio put. Plus je svo veijeme besplatno, sve do Sitnice. Ova đeca nisu napravila ništa, samo se igraju i ometaju saobraćaj. Ima malo razlike, složićes se.

   12
   1
  • 2 godine unazad. Ako ne računaš svakodnevno divljanje i lupanje u odbojnike pored puta, zbog neznanja i neiskustva. To traje stalno. I ne čudimo se, nego nam smeta svima koji živimo od Poda do Kruševica i Sitnice.

   9
   2
 2. Ovo stvarno nema smisla. Na dva dana zatvaraju magistralni put međunarodnog značaja, da bi se deca igrala po putu. Mogli bi tako zatvoriti i kada padne snijeg, pa da se sankaju.

  22
  14
 3. Najcrnja moguca dionica puta za divljanje,uz zatvaranje puta na par sati u predsezoni.
  Okupljanje toliko naroda kad se epidemija tek smirila…vazda li smo bili “pametni”…

  15
  11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code