Autobuski gradski saobraćaj za uskršnje praznike na sat ili pola

Autobuski gradski saobraćaj za uskršnje praznike na sat ili pola

2260
0
Podijeli

Autoprevozno preduzeće “Blue line” iz Herceg Novog, čiji autobusi saobraćaju na teritoriji sve tri bokeljske opštine, izmjenio je red vožnje gradskog i prigradskog saobraćaja za vaskršnje praznike, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Linija Igalo-Kamenari-Igalo će 14, 16. i 17. aprila saobraćati po nedjeljnom odnosno prazničnom redu vožnje –  svaki sat, dok će u subotu, 15. aprila saobraćati kao radnim danima, na pola sata.

Picerija i restoran

Kružna linija Igalo-Meljine-Igalo, kao i prigradski saobraćaj u Herceg Novom neće funkcionisati za vrijeme praznika, uključujući i subotu.

Nedjeljni red vožnje 14, 16. i 17. aprila važiće i za gradski prigradski saobraćaj u Opštinama Tivat i Kotor. U subotu, 15. aprila linija N.naselje-Kostanjica-N.naselje će saobraćati  svakih sat  do 15 časova, a od 15  svaka 2 sata, dok će linija Radovići-Ostrvo Cvijeća-Krašići-Tivat  saobraćati kao i radnim danima.

Kružna linija N. Naselje-Sv. Rača-N. Naselje, kao i prigradski saobraćaj neće saobraćati tokom praznika, kao i u subotu, 15. aprila.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code