AZMONT I ONE&ONLY UGOVORILI PARTNERSTVO S ČUVENIM WELLNESS I SPA BRENDOM HENRI...

AZMONT I ONE&ONLY UGOVORILI PARTNERSTVO S ČUVENIM WELLNESS I SPA BRENDOM HENRI CHENOT

146
0
Podijeli

U luksuznom turističkom kompleksu Portonovi u Kumboru će od 2016. godine u sklopu One&Only hotela biti prisutan svjetski renomirani wellness i spa brend Henri Chenot.

To je rezultat potpisnaog ugovora Azmonta i One&Only sa Hneri Chanet-om.
– Na ovaj način Crna Gora će, zahvaljujući izgradnji kompleksa Portonovi, biti prva zemlja u regionu koja će gostima moći da ponudi Chenot metode tretmana za potpunu revitalizaciju – saopšteno je iz kompanije “Azmont investment”, koja gradi kompleks Portonovi.
Predsjednik i šef operative One&Only Resorta Mark DeCocinis, , kazao je da im je veliko zadovoljstvo da rade sa Henri Chenot-om. „Znamo da će naši gosti istinski cijeniti benefite Henri Chenot tretmana. Osjećamo da su Henri Chenot i One&Only odlična kombinacija za privlačenje gostiju iz svih zemalja svijeta, koji sve više traže drugačije načine za relaksaciju i poboljšanje zdravlja, dok u isto vrijeme uživaju u raznovrsnoj ponudi u svim našim rizortima”.
Izvršna direktorka za spa u Chenotu, Caroline Chenot, navela je da autentična ljepota kompleksa Portonovii jedinstvena klima, kombinovana sa One&Only uzvišenom elegancijom i luksuzom, predstavljaju odlično polazište za goste koji žele da iskuse tretmane Espace Vitalité Chenot.
„Spa je organizovan po odjeljenjima, koja nude potpuno integrisan pristup i omogućavaju našem timu spa stručnjaka da naprave odgovarajuće programe za optimalno zdravlje i blagostanje organizma” – objasnila je Cariline Chenot.
Izvršni direktor kompanije Azmont Investments, James Wilson, ocijenio je da će dolazak Henri Chenot-a unaprijediti ponudu tokom sezone i omogućiti vansezonski turizam, posebno u wellness sektoru.
„Ponosni smo što u Crnu Goru dovodimo dva svjetski poznata brenda, kao što su One&Only i Henri Chenot, kao dio luksuzne ponude odmarališta Portonovi”.

Picerija i restoran

HENRI CHENOT – SINONIM ZA PRIRODNU REGENERACIJU I VITALNOST

Henri Chenot grupa postoji u velikom broju zemalja širom svijeta i jedan je od najpoznatijih brendova u oblasti wellness-a, estetike, nutricionizma, fitnesa i kozmetike. Poznata je po jedinstvenom tretmanu nazvanom “Chenot Metoda”, koja stimuliše tijelo da se prirodno obnovi do stanja optimalnog zdravlja, mentalnog i fizičkog blagostanja u svim životnim dobima. Metoda kombinuje principe kineske medicine sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini, tehnologiji i ostalim zdravstvenim naukama.
Uz iskustvo od 40 godina, programi su napravljeni da izbalansiraju prirodne procese u organizmu, kako bi se eliminisali toksini, povećala vitalnost, nivo energije i pokrenula regeneracija.
Chenot metoda je bazirana na konceptu biontologije, koja identifikuje i objašnjava razvoj tjelesnih vitalnih resursa u različitim etapa ljudskog života.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code