Početna Naslovna Azmont Investments i Jadran Carine ugovorili saradnju

Azmont Investments i Jadran Carine ugovorili saradnju

5

images_slike_sport_bazen_jadran 5Kompanija Azmont Investments i naš PVK Jadran Carine potpisali su ugovor o saradnji i zajedničkim društveno odgovornim aktivnostima u oblasti plivačkog i vaterpolo sporta, posvećen omladinskim vaterpolo i plivačkim selekcijama u takmičarskoj sezoni 2015/16.
– Azmont Investments je prepoznao ulogu PVK Jadran, kao kluba sa tradicijom dugom skoro 90 godina, koji okuplja veoma veliki broj mladih plivača i vaterpolista, te kroz svakodnevne treninge i takmičenja daje veliki doprinos opštem društvenom životu grada Herceg Novog. To je Klub kroz čije selekcije svakodnevno prolazi veoma veliki broj djece, koja bavljenjem sportom na najbolji mogući način troše svoje slobodno vrijeme, razvijajući timski duh i zdrav način života – saopšteno je iz uprave PVK Jadran Carine.
Pored aktivnosti vezano za vaterpolo i plivanje, planirane su i druge zajedničke društveno odgovorne aktivnosti, usmjerene ka kompletnoj lokalnoj zajednici.

5 Komentari

  1. Dobro da je Azmont poslije Podgorice i ostatka Crne Gore počeo da ulaže i u lokalni razvoj grada u kojem pravi toliku investiciju. Kamo sreće da je potpisano još 10 takvih ugovora o saradnji i sa ostalima poput Jadrana u Novi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code