Azmont: Poziv studentima Međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta za stažiranje kroz međunarodni kerzner...

Azmont: Poziv studentima Međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta za stažiranje kroz međunarodni kerzner program

2
Podijeli

Kompanija Azmont Investments organizuje praksu kroz Kerzner International program iz oblasti prehrambene, kulinarske i divizije održavanja prostora (housekeeping i recepcija) tokom ljeta 2019.

Poziva mlade talentovane i motivisane studente studijskog programa Međunarodno hotelijerstvo i menadžment, po licenci VATELA na Univerzitetu Donja Gorica, da se prijave za stažiranje i plaćeni Kerzner International program.

Picerija i restoran

– Ovo je jedinstveno radno iskustvo i prilika za studente i buduće lidere hotelijerske industrije da uspostave dugoročnu saradnju sa ovim prestižnim timom profesionalaca najvišeg svjetskog ranga. Program se sastoji od mentorskog rada sa ekspertom u datoj oblasti u okviru koje se primjenjuju visoki standardi ugostiteljstva u rizortu sa 5 zvjezdica, rada sa inostranim gostima i pohađanja internih sastanaka koji se odnose na sam menadžment rizorta- saopštavaju iz Azmonta.

Pored finansijske podrške u iznosu od 250.000 eura za kupovinu franšize od VATEL-a kojom se obezbjeđuje franšiza za Akademske studije za međunarodno hotelijerstvo i menadžment na UDG u narednih 11 godina, kompanija Azmont Invesments odlučila se za finansiranje I stipendijskog programa.

– Kroz ovaj program, kompanija je investirala dodatnih 100.000 eura direktno usmjerenih na 15 stipendista. Tokom prethodne dvije godine, blizu 100 studenata osposobljeno je za profesionalno bavljenje menadžmentom u turizmu na međunarodnom nivou, dok su neki od njih već uključeni u međunarodnu praksu. Naredne školske godine imaćemo i prve diplomce ovog jedinstvenog akademskog programa u Crnoj Gori – uvjereni su u Azmontu.

2 Komentari

 1. Lijep projekat i mimo svega koristan za Herceg Novi i CG.
  Takodje treba uzeti u obzir i cinjenicu oko zaposljavanja koja je tuzna za Porto Novi tako i za Lustica Investment.
  Zaposljavanje je ispolitizovano vecim dijelom, mnogo kadra dolazi iz vladajuce strukture iz PG kao da mi na primorju nemamo skolovanog kadra a tu je i devastacija morske obale u primjeru Porto Novog.
  Ko je imao pravo da proda deo morskog ekvatorija ako se zna da je to vlasnistvo svih nas!?
  Zasto se nije gradilo na postojecoj parceli a ne otimalo more i sad se moze baciti kamen do Lustice?
  To je nazalost CG

Ostavite komentar

*

code