Azmont Stipendijski program za studije Međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta

Azmont Stipendijski program za studije Međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta

0
Podijeli

Kompanija Azmont Investments treću godinu otvara konkurs za Azmont Investments Stipendijski program, u okviru kojeg će biti dodijeljeno do 5 stipendija. Kako je saopšteno iz Azmonta, one će biti u punom iznosu vrijednosti školarine koje se odnose na studijski program Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica – Bachelor diploma.

Studije za međunarodno hotelijerstvo na UDG-ju se rade po licenci francuske škole Vatel koja je 2016. godine proglašena najboljom školom u oblasti međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta. Azmont Investments ponosan je na prethodne generacije i blizu 100 studenata koji su već uključeni u međunarodnu praksu, a sa nestrpljenjem očekuje prvu generaciju diplomaca koji će naredne školske godine dobiti  međunarodno priznate diplome i svojim znanjem doprinijeti razvojnim projektima u Crnoj Gori i inostranstvu., navode iz kompanije.

Picerija i restoran

“Upravo ovakvi uspjesi budućih mladih profesionalaca u Crnoj Gori čine da čvršće vjerujemo u dugoročnu podršku i ulaganje u mlade kadrove koji će svojom ekspertizom i konkurentnim znanjem nastaviti da podižu standarde kvaliteta i ljudskih potencijala u Crnoj Gori”, istakla je menadžerka za marketing i komunikacije u kompaniji Azmont Investments, Adrijana Husić.

Pravo učešća na konkursu imaju navršeni srednjoškolci koji žele da se profesionalno usavršavaju u oblasti međunarodnog hotelijerstva i turizma, dok prednost imaju mladi iz Bokokotorskog zaliva i opštine Herceg Novi. Više informacija o načinu apliciranja je dostupno na Azmont Web Site-u, u dijelu za Društvenu odgovornost.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code