AZMONT-U POTREBNO 30 RENT-A CAR VOZILA

AZMONT-U POTREBNO 30 RENT-A CAR VOZILA

210
0
Podijeli

azmont logoS obzirom da za “Azmont investments” i njegove partnerske firme svakodnevno dolazi veliki broj eksperata i konsultanata iz inostranstva kompaniji je neophodan i veliki broj vozila.
Broj ljudi, koji učestvuju na “Azmont”-ovom projektu budućeg One&only rizorta u Kumboru, iz mjeseca u mjesec, će da raste, saopštavaju iz te kompanije, zato su “Azmont Investments” i Rent-a-Car kompanija “Ideal” iz Podgorice sklopili strateško partnertvo u oblasti iznajmljivanja motornih vozila. – Trenutne potrebe su oko 30-tak vozila i povećavaju se, a već od maja 2016. potrebe izgrađenog rizorta za vozilima ovog tipa će biti prema preliminarnim proračunima i ranijem iskustvu i preko 400 i sada je pravo vrijeme da se rade neophodne pripreme i uhodavanje tako kompleksne oblasti – navode iz “Azmonta”.
Izvršni direktor “IDEAL” Rent-a-car Zarija Raičević kazao je da su oni crnogorska rent-a-car kuća, koja je posljednjih nekoliko godina uspjela da stvori organizovanu i visoko kvalitetnu rent a car kompaniju.
– Cilj nam je profesionalnost i zadovoljstvo klijenata, jer su oni za nas na prvom mjestu. Sklapanje ugovora sa Azmont Investmentsom je stepenik više i veliki uspjeh za nas. Veliki je izazov i zadovoljstvo raditi sa takvom renomiranom kućom – kazao je Raičević, nadajući se uspješnoj saradnji.
Menadžerka za razvoj poslovanja projekta u Kumboru, Maša Perošević, je rekla da je priprema za ovo strateško partnertsvo bila jako duga i studiozna i da je bila u skladu sa ustanovljenom “Azmont”-ovom strategijom da se partneri prvo traže na lokalnom nivou i na nivou Crne Gore a tek onda u regionu.
– Prije svega izabrali smo “Ideal” jer su najviše odgovarali našim zahtjevima u smislu kvaliteta ponude, ponuđene cijene, transparentnosti i efikasnosti poslovanja. Profesionalni pristup je bio samo jedan od njihovih jako izraženih prednosti koje imaju u ponudi servisa vozila, osiguranja i efikasnosti rješavanja svih potencijalnih situacija koje se odnose na ovaj vid poslovanja, kazala je Peroševićka.
Plan “Azmont investmentsa” jeste da u brojnim aspektima poslovanja pravi strateška partnerstva sa kompanijama i pojedincima u Crnoj Gori sa različitim stepenima obaveza i operativnog djelovanja, zavisno od vrste posla i međusobnog dogovora. Pored same saradnje sa konstruktorima na izgradnji projekta, ovo strateško partnerstvo sa Rent-a-car kompaniom, biće i svojevrstan primjer na koji način “Azmont” želi da pravi zajednička poslovanja sa kompanijama u Crnoj Gori.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code