Baku: Portonovi primjer da Crna Gora ima jedan od najpovoljnijih zakonskih okvira...

Baku: Portonovi primjer da Crna Gora ima jedan od najpovoljnijih zakonskih okvira za investicije

0
Podijeli

Kompanija Azmont Investments je na sajmu nekretnina u Bakuu za 2019. godinu najavila otvaranje prve faze ekskluzivnog rizorta mješovite namjene Portonovi u Kumboru.

Jedan od vodećih izlagača na 4. Međunarodnom sajmu nekretnina i investicija RecExpo Real Estate od 22. do 24. novembra u Baku Expo Centru bio je predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments, Ahmet Erentok.

Picerija i restoran

On je, kako saopštavaju iz Azmonta, kazao da se ljudi iz svih krajeva svijeta sve više okreću neotkrivenim mjestima koja njeguju raskošan, ali i inspirativan životni stil, prirodu i njena bogatstva, opuštajuću i bezbjednu okolinu, kao i inspirativnu kulturnu i umjetničku scenu:

– Osim svega toga, Crna Gora ima jedan od najpovoljnijih zakonskih okvira za investicije. Rastući broj avio kompanija koji zemlju povezuje sa globalnim destinacijama je svakako prednost, kao i otvorena vizna politika prema mnogim zemljama svijeta. Sve ovo nam uliva povjerenje u dobru saradnju na međunarodnom nivou – izjavio je Erentok.

Pored velikog interesovanja iskazanog za Portonovi Rizort, posjetioce 4. Međunarodnog sajma nekretnina posebno je interesovala Crna Gora kao destinacija. Rastuća popularnost Crne Gore kao zemlje je nesumnjiva naročito u kontekstu njenih prirodnih ljepota, mediteranske klime, duge tradicije i bogatog kulturnog nasljeđa.

“Duh tradicije, ali i specifične elegancije koji će uskoro oživjeti u Portonovom, upravo ga čini jednom od najinteresantnijih rezidencijalnih opcija na Mediteranu, ali i jednim od najekskluzivnijih projekata luksuznih nekretnina u ovom dijelu Evrope”, naglašava glavni investitor projekta, Erentok.

Predstavljen je rizort na jednoj od najljepših lokacija u Bokokotorskom zalivu, koji simbolizuje nesvakidašnju ljepotu zemlje i autentičan način života. Iz Azmonta podsjećaju da se Portonovi prostire na 26 hektara, sa više od 200 rezidencijalnih jedinica, prelijepim vrtovima i preko 50 luksuznih vila jedinstvenog dizajna.

Pored izvrsne rezidencijalne ponude, od 2019.godine Portonovi će biti i jedinstvena mediteranska jahting destinacija sa D-Marin Portonovi Montenegro marinom za super jahte i brodove, kao i zavidnom ponudom ugostiteljskih i maloprodajnih objekata.
Prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, biće najistaknutiji deo ponude Portonovog. Ponuda restorana, galerija, butika i salona iz svih djelova svijeta kreirana je za savremenog čovjeka koji vrednuje autentičnost, kulturu i istoriju civilizacija.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code