Banjalučani zainteresovani za doček Nove 2018. godine u Herceg Novom

Banjalučani zainteresovani za doček Nove 2018. godine u Herceg Novom

5
Podijeli

Nastavljajujući s promocijom novogodišnjeg programa, uz propratna dešavanja tokom zimskog perioda, Turistička organizacija Herceg Novi, predstavila je ponudu u Banja Luci.

Na zajedničkom štandu sa TO Tivat I TO Budva na Sajmu lovа, ribolova, еkologiје, sportа, turizmа, ugostiteljstva, poljoprivrede i prehrambene industrije, posjetioci su iskazali već prvog dana veliko interesovanje za program novogodišnjih praznika, navode iz TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

“Posebno pozitivno reaguju na cijene ponuđene u katalogu promo smještaja u okviru paket aranžmana za 3, 5 i 7 dana, ocijenivši ponudu vrlo konkurentnom u odnosu na obližnja tržišta. Radi animacije posjetilaca TO HN na štandu služi primorske delicije (narancine I suve smokve), što privlači brojne posjetioce”, kažu u TO.

Veliko interesovanje vlada i za nagradnu igru koja se intezivno promoviše i na socijalnim mrežama.
Sajam završava sjutra kada predstavnici TO HN nastavljaju za Sarajevo, gdje će u ponedjeljak ujutru u Hotelu “Evropa” biti održana promotivna konferencija za medije i radni doručak sa novinarima.

5 Komentari

  1. Tako je banjaluka trebinje jagodina a granicu sa cg napravit napred simonida napred srbijo dole crna gora dole cetinje i podgorica ziveli popovi

    3
    9

Ostavite komentar

*

code