Početna Društvo „BANKA HRANE“ ZA DJECU IZ BIJELE

„BANKA HRANE“ ZA DJECU IZ BIJELE

0

dom BijelaBanka Hrane Crne Gore je uz pomoć građana i društveno odgovornih kompanija uspjela da obezbijedi hranu za samohrane roditelje iz deset crnogorskih opština, a sve povodom Svjetskog dana borbe protiv siromaštva. Iz ove organizacije saopštavaju da su uspjeli da sakupe 8 tona i 380 kg hrane i tako omogućili da 838 samohranih porodica dobije pomoć.
Banka Hrane Crne Gore i ovoga mjeseca u fokusu stavlja djecu i njihove probleme, a posebna pažnja je ka djeci koja su bez roditeljskog staranja i smještena su u Dječijem domu “MLADOST” u Bijeloj. Uz pomoć kompanije “Delhaize” uspjeli su da obezbijede donaciju od oko 90 kg hrane (mljeveni keks, kašice za bebe, čokolino, vafel..) kao i 176 litara soka za djecu. Akciji se priključila i kompanija “Dec corporation-Pepsi” koja je donirala 90 litara Pepsi sokova kao i Rotary club – Ulcinj koji je za svu djecu u Domu obezbijedio prigodne paketiće (olovke, bojanke, kape, rukavice…). Da bi djecu obradovali sa igračkama i toplim ćebencima pobrinula se “B.K.Commerce-Panonka”. Sve ovo uspjeli su. kako kažu, da do Bijele prevezu uz pomoć prevoznika Dragutinović.
Ova humanitarna oraganizacija i dalje poziva sve društveno odgovorne kompanije i pojedince da se priključe akcijama Banke Hrane kako bi zajedno pomogli onima kojima je pomoć neophodna.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code