Početna Sport BAT Podi najavljena za 6. i 7. jun

BAT Podi najavljena za 6. i 7. jun

11

AMSK Podi Herceg Novi obavijestio je danas profesionalne vozače i ljubitelje brdskih trka, da će se čuvena trka BAT Podi – Herceg Novi, održati 6.-7. Juna.

Foto: Pixa Bay

„Molimo sve vozače/takmičare da se obrate svojim klubovima za licence. O svim dodatnim informacijama bićete blagovremeno obaviješteni“, poručili su iz Kluba.

Podsjetićemo da je AMSK Podi, poštujući tadašnje mjere NKT za suzbijanje korona virusa,  21. aprila obavijestilo profesionalne vozače i ljubitelje brdskih auto trka, da se trka planirana za 9. i 10. maj odlaže. Kako su tada kazali, ukoliko se u daljem peridou budu stvorili uslovi za njeno održavanje, svi će biti na vrijeme obaviješteni.

11 Komentari

 1. Osecamo obavezu da se zahvalimo svima koji predano prate nas rad i uvek su tu da daju neki” dobronameran komentar ili sugestiju”.Takodje trose svoje dragoceno vreme i energiju na brigu o svemu ostalom sto se desava u nasem gradu.Bilo bi odlicno kada bi im preostalo malo vremena da i sami osmisle neki dogadjaj kako bismo im pruzili podrsku!

  Srdacan pozdrav,

  AMSK “Podi”

  6
  6
 2. Neko će kad-tad poginuti, a niko neće odgovarati.
  Čuvena trka BAT Podi – Herceg Novi će postati nečuvena.
  Druga solucija je da se kroz desetak godina u eri elektromobila
  zabrane motori sa unutrašnjim sagorjevanjem.
  BAT vozači ne mogu bez prđenja probušenog auspuha.
  To onda uopšte više nije gušt.
  To će biti i kraj ovog divljanja.

  9
  1
 3. Molimo nadlezne da osposobe koliko je moguce put Mokrine-Mojdez da bi mogao koliko toliko da funkcionise saobracaj dok je put niz Pode zatvoren.
  Jos jednom bi trebalo razmislit i pocet radit put Kameno -Suscepan i Trebasin -Suscepan.

  12
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code