BAZEN NA ŠKVERU I DALJE U MRAKU – OPŠTINA DUŽNA PVK JADRAN...

BAZEN NA ŠKVERU I DALJE U MRAKU – OPŠTINA DUŽNA PVK JADRAN JOŠ 7600 EURA

191
0
Podijeli

Prostorije PVK Jadran na Škveru i dalje su bez struje zbog duga prema EPCG koji iznosi 9.000 eura.

Prema riječima direktora kluba Miloša Mračevića, Opština je uplatila 2.000 eura koje sljeduju klub iz budžeta, koje su odmah usmjerene na račun EPCG. Međutim, Mračević dodaje da bi Opština trebalo na ime sredstava iz budžeta Jadranu da uplati još 7.600 eura za održavanje bazena u tekućoj godini, čime bi se pokrili dugovi prema EPCG, ali i bila kompletirana sredstva koje je Opština budžetom dužna da uplati klubu.
– Onog trenutka kada ta sredstva budu uplaćena mi ćemo ih usmjeriti na plaćanje računa EPCG. Nadam da će problem biti riješen do Nove godine, na zadovoljstvo i Opštine i PVK Jadran – kaže Mračević.
Ukoliko budžetski odobrena sredstva ne budu uplaćena zaključno sa 31. decembrom ona će propasti, a dug ostati, tako da će se iz budžeta kluba za narednu godinu trošiti sredstva na plaćanje računa iz ove godine.
Na ovaj način ne samo da će bazen na Škveru biti u mraku za doček Nove godine koji se organizuje na Škveru, već su zbog nedostatka elekrične energije ugroženi protivpožarni sistemi bazena, kao i pumpe bazenske tehnike koje se evenutalno mogu potopiti uslijed velikih padavina i prelivanja kompezacionog bazena, upozorili su ranije iz ovog kluba.
Prostorije PVK Jadran zajedno sa OFK Igalo kao i još nekim vitalnim djelovima grada isključeni su sa mreže krajem prošle sedmice.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code