Početna Društvo Begović: Stvorićemo bolje uslove za sportiste u Novom

Begović: Stvorićemo bolje uslove za sportiste u Novom

0

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, juče je primio predsjednika i sekretara Sekretarijata za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju opštine Herceg Novi, Stevana Katića i Vasilija Ćukovića.

Teme sastanka bile su poboljšanje sportske infrastrukture kao i pojačanje omladinskih aktivnosti i statusa mladih.

“Raduje me zainteresovanost od strane predsjednika opštine Herceg Novi, g. Katića da zajednički utičemo na poboljšanje uslova za sve sportiste u toj Opštini. Takođe, neophodno je posvetiti posebnu pažnju poboljšanju položaja mladih, kako u toj tako i u ostalim opštinama. Sistematskim pristupom i promišljenim rješenjima doći ćemo do pozitivnih dugoročnih promjena kojima ćemo pokazati navedenim ciljnim grupama da zaista stojimo iza njih u svakom pogledu”, istakao je dr Begović nakon sastanka.

Predsjednik Katić je informisao o projektima i ulaganjima u sportsku infrastrukturu, te istakao da lokalna uprava po ovim pitanjima u narednom periodu očekuje nesebičnu podršku Uprave za sport i mlade. Razgovarano je o projektu instalacije balona na bazen na Škveru, uređenju i sanaciji sportskih igrališta na Savini i Karači, kao i o opremanju Doma omladine u Starom gradu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code