“Belavista Art 2016” i za najmlađe

“Belavista Art 2016” i za najmlađe

3
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_ulice_belavista_trg2Poetsko veče Dejana Đonovića, uz likovno-muzičku radionicu za djecu, najavljeno je za nedjelju, 17. jula u 21 h, u okviru manifestacije “Belavista Art 2016.” koju organizuje Mjesna zajednica Stari Grad. Njen primarni cilj je oživljavanje Starog grada, kao prirodne pozornice za stvaranje umjetnosti i uživanje u njoj.

– Uzbudljivo, veselo i interaktivno veče za najmlađe, tokom kojeg će pjesnik odgovarati na pitanja mališana – najavili su organizatori.

Picerija i restoran

Inicijativa za projekat “Belavista art 2016.” je potekla od predsjednice Mjesne zajednice Stari Grad, Jasmine Vuković koja je izuzetno zadovoljna izvođenjem prvog progrma povodom dana državnosti, kao i posjetom.

– Belavista je bila prepuna i ozarena. Učestovali su učenici i profesori Muzičke škole. Ovaj prostor može dobiti novu kulturološku namjenu što Stari grad kao zaštićeni spomenik kulture i njegovi žitelji zaslužuju – kazala nam je Jasmina Vuković pozivajući publiku, posebno najmlađe da dođu u nedjelju na novi program „Belavista Art“.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code