Početna Turizam Bella Boka predstavljena u Štutgartu

Bella Boka predstavljena u Štutgartu

0

Projekat kompanije Bella Boka – Đir za čistu Boku, predstavljen je na međunarodnom Sajmu turizma u Štutgartu.

Kako navode iz ove kompanije, sajam koji traje do 19. januara, trebalo bi da posjeti oko 250 hiljada ljudi, pa se u kompaniji nadaju da će neki od njih već ovoga ljeta zaploviti nekim od ekoloških brodova iz flote Bella Boke, koja bi do ljeta trebalo da bude “pojačana” novim plovilima.

Podsjećamo da je od 15. decembra prošle godine na snazi zimski red vožnje javnog transporta na moru u Bokokotorskom zalivu.

Hibridni brod Gracijana prvi polazak iz Tivta za Herceg Novi realizuje sa Pina u 9 ujutro, dok u suprotnom pravcu sa Škvera kreće u 10 ujutro.

Prvi polazak iz Tivta za Perast i Kotor je u 11 časova, a iz Kotora u drugom smjeru od 12 sati i 15 minuta sa stanice u gradskom parku. Drugi polazak iz Tivta za Herceg Novi je u 13.45, a iz Herceg Novog u suprotnom smjeru sat kasnije. Posljednji polazak iz Tivta za Perast i Kotor je u 15.45, a iz Kotora u suprotnom smjeru od 17 sati.

Od Tivta do Novog karta košta četiri eura, od Novog do Perasta pet, a od Kotora do Novog šest i po eura, od Kotora do Tivta pet eura.

“Kao što smo više puta saopštavali, za narednu ljetnju sezonu planiramo da našu flotu pojačamo sa dva do tri nova ekološka broda sa najmodernijom tehnologijom i novim stanicama koje ćemo utvrditi nakon detaljnih analiza, osluškujući sugestije lokalnog stanovništva”, poručili su iz firme Bella Boka.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code