Beograđanin pokušao da podmiti policajce zbog nađene marihuane

Beograđanin pokušao da podmiti policajce zbog nađene marihuane

12
Podijeli

policijaJutros rano, u 3.15 interventna jedinica hercegnovske policije obavljala je kontrolu u Zelenici i tom prilikom je pregledala I.R. iz Beograda. Kako Radio Jadran saznaje, pregled je obavljen na ulici i kod I.R je pronađen zamotuljak zelene biljne materije, koja se nalazila u plastičnoj foliji i odmah se pojavila sumnja da je riječ o opojnoj drogi, marihuani.

Ono što je u ovom slučaju izazvalo pažnju jeste da je Beograđanin, kod koga je pronađena marihuana, policijskim službenicima ponudio novac, u iznosu od 30 eura, kako ne bi ništa preduzeli pritiv njega i obavili svoju službenu dužnost.

Picerija i restoran

No, tim je počinio krivično djelo davanje mita (čl.424 st.1 KZCG). Obavješten je osnovni državni tužilac u Herceg Novom koji je  kvalifikovao ovo krivično i I.R. će u toku dana biti uz krivičnu prijavu  sproveden nadležnom ODT.

12 Komentari

  1. Budva : fizicki napad na policajca od strane italijanskog drzavljanina
    Odgovor : nemoj vise

    Herceg Novi : zamotuljak trave i mito,
    Odgovor : smrtna kazna

  2. Kakvo iživljavanje nad siromašnijim fureštima. Herceg Novi jeste najljepši na svijetu, ali u potpunosti shvatam one koji zbog ovakvog ponašanja neće da privire u Crnu Goru. Nemojmo se praviti ludi, pola HN koristi travu, zna se vjerovatno i od koga je mogao kupiti, da ne pričamo da nisam čuo da je nekad bila racija po jahtama gdje se ko zna šta koristi… Oni su valjda nedodirljivi.
    Baš sam razočaran. Čisto iživljavanje.

Ostavite komentar