Besplatan gradski prevoz za 50 najugroženijih penzionera

Besplatan gradski prevoz za 50 najugroženijih penzionera

2345
5
Podijeli

Opština Herceg Novi obezbijedila je besplatan gradski prevoz za 50 penzionera koji su socijalno najugroženiji, obavještavaju iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

Prema sporazumu koji je predsjednik Opštine, Stevan Katić, potpisao sa Udruženjem penzionera Herceg Novi i preduzećem „Blue line“, penzioneri koji su članovi Udruženja, a koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji imaće mogućnost da potpuno besplatno koriste prevoz na svim gradskim linijama.

Picerija i restoran

Na ovaj način Opština želi da dodatno pomogne sugrađanima najstarije dobi i da, makar na simboličan način, olakša njihovo svakodnevno funkcionisanje.

Sporazum važi za period od 1. jula do kraja ove kalendarske godine, a sredstva za realizaciju obezbijeđena su iz opštinskog budžeta.

5 Komentari

  1. A da li ce od guzve uspeti da udju u isti gradski prevoz pitanje je, treba da ih je stid i sramota, koji je datum oni voze na pola sata, nedeljom na sat, cekaju kraj jula da uvedu jos autobusa, ne zna se kome je gore dal jadnim ljudima koji idu s posla ili turistima koji su dosli na odmor… uzas uzas uzas
    0    0
  2. Ovaj gest je uveden prošle godine.Samo da ne bi bilo zabune.Nije ništa novo niti potez nove vlasti.Treba to da nastave i pvećaju broj korisnika.
    7    7

Ostavite komentar

*

code