Besplatan kurs italijanskog uspješno završila 202 polaznika

Besplatan kurs italijanskog uspješno završila 202 polaznika

1709
3
Podijeli

Sertifikate za uspješno savladani  kurs italijanskog u Herceg Novom, u organizaciji Opštine i Zajednice Italijana, dobili su 202 polaznika i polaznice.

Posljednju, treću grupu činilo je 56 Novljanki i Novljana, koji su  uspješno završili besplatan  kurs italijanskog jezika, zahvaljujući saradnji Zajednice Italijana Crne Gore i Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi.

Picerija i restoran

Dodjela sertifikata organizovana je u Srednjoj mješovitoj školi „Ivan Goran Kovačić“. Svima koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju sertifikati će biti naknadno uručeni.

Da bi zavrijedili ove sertifikate, polaznici su tokom dva mjeseca pohađali 50 besplatnih časova predavanja i konverzacije za B1 nivo znanja.

Ovo je treći put u proteklih godinu ipo da se u ovom gradu organizuje besplatan kurs italijanskog. U prva dva navrata učesnici su sticali znanja na početnim nivoima, A1 i A2, a sada su oni koji već poznaju osnove imali priliku da ih dodatno unaprijede, na nivo B1.

– Naši sugrađani rado učestvuju u ovakvim aktivnostima i interesovanje ne jenjava. Zahvaljujemo se Zajednici Italijana na dosadašnjoj odličnoj saradnji i trudićemo se da je nastavimo, o čemu ćemo Novljane na vrijeme obavijestiti – poručuju iz opštinske Kancelarije za međunarodnu saradnju.

3 Komentari

 1. Kao sto i sam naslov kaze,202 odabranih-sigurno svi sa protekcij upisani na besplatan kurs?E pa stvarno ima svakakvog naroda,ne mozes mu udovoljiti da ces crknut’?
  0  0
 2. Da ali ste samo odabrane primali na kurs.
  Da je tako ,ja sam pet puta pokušao i svaki put odgovor isti.
  Sve je već popunjeno.
  Sramota je da ste penzionere primali a djecu ne.
  7  5

Ostavite komentar

*

code