Besplatan kurs italijanskog uspješno završila 202 polaznika

Besplatan kurs italijanskog uspješno završila 202 polaznika

1743
3
Podijeli

Sertifikate za uspješno savladani  kurs italijanskog u Herceg Novom, u organizaciji Opštine i Zajednice Italijana, dobili su 202 polaznika i polaznice.

Posljednju, treću grupu činilo je 56 Novljanki i Novljana, koji su  uspješno završili besplatan  kurs italijanskog jezika, zahvaljujući saradnji Zajednice Italijana Crne Gore i Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi.

Picerija i restoran

Dodjela sertifikata organizovana je u Srednjoj mješovitoj školi „Ivan Goran Kovačić“. Svima koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju sertifikati će biti naknadno uručeni.

Da bi zavrijedili ove sertifikate, polaznici su tokom dva mjeseca pohađali 50 besplatnih časova predavanja i konverzacije za B1 nivo znanja.

Ovo je treći put u proteklih godinu ipo da se u ovom gradu organizuje besplatan kurs italijanskog. U prva dva navrata učesnici su sticali znanja na početnim nivoima, A1 i A2, a sada su oni koji već poznaju osnove imali priliku da ih dodatno unaprijede, na nivo B1.

– Naši sugrađani rado učestvuju u ovakvim aktivnostima i interesovanje ne jenjava. Zahvaljujemo se Zajednici Italijana na dosadašnjoj odličnoj saradnji i trudićemo se da je nastavimo, o čemu ćemo Novljane na vrijeme obavijestiti – poručuju iz opštinske Kancelarije za međunarodnu saradnju.

3 Komentari

 1. Kao sto i sam naslov kaze,202 odabranih-sigurno svi sa protekcij upisani na besplatan kurs?E pa stvarno ima svakakvog naroda,ne mozes mu udovoljiti da ces crknut’?

 2. Da ali ste samo odabrane primali na kurs.
  Da je tako ,ja sam pet puta pokušao i svaki put odgovor isti.
  Sve je već popunjeno.
  Sramota je da ste penzionere primali a djecu ne.

  7
  5

Ostavite komentar

*

code