Početna Društvo Besplatna putarina tokom novogodišnjih praznika

Besplatna putarina tokom novogodišnjih praznika

6

Na regionalnom putu Herceg Novi – Trebinje putarina se neće naplaćivati 30. i 31. decembra i 01. januara, odlučeno je u kompaniji „Univerzal Monte“ , a na inicijativu Opštine Herceg Novi.

images_slike_gradovi_hn_objekti_naplatna_rampa_sitnicaVjerujemo da će ovaj potez biti podsticajan za stanovnike sa obje stane granice, da praznike iskoriste za posjetu susjednim gradovima, saopšteno je iz lokalne samouprave.

U Herceg Novom će tokom ova tri dana biti organizovan bogat program za doček Nove godine, prvi put na dvije lokacije, na Škveru i Trgu Nikole Đurkovića.

Kako je ranije saopšteno, u gradu će i parking biti besplatan tokom prazničnih dana.

6 Komentari

  1. Saglasan!
    A opravak i rekonstrukciju puta neka izvrši Krušo niskogradnja, pošto su njegova vozila najviše devastirala postojeći put. Naravno, rekonstrukcija pada na teret Kruša.

  2. Naplaćivanje putarine na ovoj dionici svakako treba ukunuti. Ovo je vjerovatno najskuplja duionica gdje se naplaćuje putarina u Evropi. Da ne govorimo o kvalitetu kolovozne trake. I pored kontinuiranog krpljenja put je katastrofa, propao da gore ne mopže biti. I za to plaćati putarinu stvarno je sramota. Treba skupiti građane sa obje strane granice i vozilima blokirati magistralu sve dok se rampe za naplatu ne uklone jednom za vazda.Ajmo se organizovati. Čemu strah?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code