Početna Turizam Besplatna putarina za novogodišnje praznike na putu Meljine-Petijevići

Besplatna putarina za novogodišnje praznike na putu Meljine-Petijevići

9

Putarina na regionalnom putu Meljine Petijevići neće se naplaćivati tokom novogodišnjih praznika, što je uz povoljne paket aranžmane u privatnom smještaju još jedna od povoljnosti za posjetioce iz Bosne i Hercegovine, poručio je saradnik za razvoj u TO Herceg Novi, Dalibor Vuković.

On je to saopštio na press konferenciji u Sarajevu, gdje TO HN promoviše ponudu za novogodišnje praznike:

„Herceg Novi tradicionalno organizuje doček Nove godine, ali smo se ove godine odlučili za četvorodnevni program i novu lokaciju. Umjesto glavnog gradskog trga, program je premješten u park Boke, jedno od najčuvenijih botaničkih bašti na Jadranu“, istakao je Vuković.

On je podsjetio da četvorodnevni program kreće već 30. decembra, sa Dječijom Novom godinom, uz predstave i Djeda Mraza. Tome će prethoditi defile mažoretki i Dječiji bazar sa slatkišima za najmlađe. Posljednjeg dana ove godine program počinje nastupom benda iz Nikšića – Senkina Đeca, kao uvertira zvijezdi večeri – Vladu Georgievu, koji nastupa od 23 h.

Prvog dana Nove godine, u jutarnjim časovima program se seli na Škver, gdje će se dijeliti besplatno pivo, vino i riba, koji su obezbijeđeni i za novogodišnju noć. Goste će zabavljati lokalna klapa. U večernjim časovima u parku Boke nastupiće Sinhro bend, a nakon njih Van Gogh.

2. januara večernji program otvara novski bubnjar Dragoljub Đuričić, a nakon njega nastupiće Tropico band.

Inače, Turistička organizacija Herceg Novi ovih dana aktivno promoviše Novogodišnji program u gradovima regiona, zajedno sa lokalnim organizacijama Tivta, Kotora i Budve.

9 Komentari

 1. Od Meljiba do Petijevica se svakako nije naplacivala putarina !!! Putarina se naplacuje na Sitnici koliko se ja razumijem u ova nasa sela u zaledju !!!

  6
  1
 2. Ja mislim da bi trebalo se malo pozabaviti prelaskom Kamenari-Lepetani.
  Svako malo prica o naplati putarine,a mnogo vise svi koristimo usluge catare.pa bi za nas Novljane I sa druge strane Tivcane bilo mnogo dobro da imamo nege povlastive

  31
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code