Početna Društvo Besplatne autobuske karte za 100 penzionera

Besplatne autobuske karte za 100 penzionera

4

Opština Herceg Novi uvodi dodatne povlastice za najugroženije penzionere. U saradnji sa firmom Blue Line i opštinskim Udruženjem penzionera Herceg Novi, umjesto dosadašnjih 50, ubuduće biće obezbijeđen besplatan prevoz za 100 penzionera, saopšteno je iz press službe Opštine.

Korisnici ovog vida pomoći biće penzioneri koji se nalaze u teškom materijalnom položaju i koji su lošeg zdravstvenog stanja. Spisak od 100 osoba je dostavilo Udruženje penzionera, a oni će moći potpuno besplatno da koriste prevoz na svim gradskim linijama, počev od 1. jula 2018. godine.

Na ovaj način, Opština Herceg Novi želi da dodatno pomogne najstarijim sugrađanima, te da poboljša kvalitet njihovog života.

– Briga o najugroženijim kategorijama stanovništva je naš stalni zadatak i sa posebnom pažnjom vodimo računa da unaprijedimo i proširimo aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite – navodi se na kraju saopštenja.

4 Komentari

    • Kome treba hrana, obrati se zahtjevom i dobije! Hranu, ljekove, drva i razne druge stvari. Ali to znamo mi koji smo u nevolji, a ovi “neupuceni” ocigledno nikad nisu ni bili gladni. Meni cesto pomognu i svaka im cast!

      9
      2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code