Besplatni kurs italijanskog jezika

Besplatni kurs italijanskog jezika

1
Podijeli

Zajednica Italijana u Crnoj Gori, sa sjedištem u Kotoru, u saradnji sa Kancelarijom za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi i ove godine poklanja našim sugrađanima mogućnost za besplatno pohađanje dva kursa italijanskog jezika. Radi se o početničkom kursu A1 nivoa i naprednom kursu B2 nivoa.

Kako obavještavaju iz Kancelarije za međunarodnu saradnju, grupe su predviđene do 50 polaznika, a svi zainteresovani treba da se jave prof. Mirjani Eraković na kontakt telefon 068/412-442, od 9 do 11:30 svakog dana, do utorka 25.09, kada će biti održan prvi dogovorni čas u prostorijama svečane sale SSŠ ‘’Ivan Goran Kovačić’’ u 16:30 h.

Picerija i restoran

Polaznici prošlogodišnjeg početnog kursa, koji je takođe besplatno organizovala Zajednica Italijana u saradnji sa Opštinom Herceg Novi i Kancelarijom za međunarodnu saradnju, imaće prednost za prijave na napredni kurs, B2 nivoa.

1 komentar

  1. Jedna od najljepsih stvari koju je u Herceg Novi donijela Branka Mracevic licno preko svojih kontakata u zajednici Italijana,cisto da se ne zaboravi jer ce se rezultatima njenog rada kititi mnogi narednih 5 godina!

    25
    7

Ostavite komentar

*

code