Besplatni kursevi engleskog i ruskog za turističke radnike

Besplatni kursevi engleskog i ruskog za turističke radnike

8
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi počeće tokom februara organizovanje dodatne edukacije za zaposlene u turističkoj privredi.

“U ovoj fazi je riječ o besplatnim kursevima engleskog i ruskog jezika koji će se, u zavisnosti od broja prijavljenih, realizovati u školskim učionicama ili opštinskoj sali. Stoga pozivamo zaposlene u turističkoj privredi Herceg Novog, koji žele da nauče ili unaprijede znanje ovih stranih jezika, da se do 15. februara jave kako bismo formirali adekvatne grupe polaznika”, preciziraju u TO.

Picerija i restoran

Obuka će trajati do 15. maja i to tri puta sedmično (ponedjeljak, srijeda i petak).

TO Herceg Novi, kako su kazali, na ovaj način želi da pomogne gradsku turističku privredu obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja zaposlenih, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude.

8 Komentari

 1. Napomena: broj mjesta je ograničen požurite sa prijavama jer su zaposleni u TO popunili 80 posto mjesta. Ups, zar ih toliko ima !?
  Predlazem da za pojedine u TO visokokrovnoj org uz eng i rus ide i maternji jezik. Mića je u TUriuzmu on će to shvatiti. ? A direkt ORE podržati.
  Ko je predavač, Simonida? Ko kaže da se ne radi!!

  4
  1
 2. Danas pozivaju turističke radnike da nauče engleski… a sutra će ljekare na kurs prve pomoći i tako dalje…

  Svakim danom sve više napredujemo

  11
  5
 3. Minimum uslova komentarisanja je znati pročitati: “Stoga pozivamo zaposlene u turističkoj privredi Herceg Novog, koji žele da NAUČE ILI UNAPRIJEDE znanje ovih stranih jezika…”

  7
  2
 4. Besplatni kursevi engleskog za turisticke radnike?
  Pa zar nije minimum uslova da bi bio turisticki radnik solidno znanje barem engleskog jezika?

  22
  4

Ostavite komentar

*

code