Početna Turizam Besplatni kursevi stranih jezika

Besplatni kursevi stranih jezika

6

Turistička organizacija Herceg Novi četvrti put organizuje besplatne kurseve stranih jezika kao dodatnu edukaciju za zaposlene i one koji traže posao u turističkoj privredi grada.

– Ovo je nastavak pozitivne prakse ulaganja u obuku kadrova za turistički obrazovni profil i nije namijenjen djeci kao ni srednjoškolcima. Kursevi počinju 16. marta – navode iz TO.

U učionicama OŠ“Dašo Pavičić“, kursevi će biti organizovani dva puta sedmično od 18h, i to po grupama: engleski, ruski i njemački jezik – početni A1 i viši početni A2 nivo.
Kursevi traju do 1.06.2020, a predavači su licencirani profesori ovih jezika.

Svi zainteresovani koji žele da nauče ili unaprijede znanje stranih jezika, mogu da se prijave putem email adrese: kurs.hercegnovi.travel@gmail.com do 7. marta, kako bi se formirale adekvatne grupe.

Broj mjesta je ograničen.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, stepen i oblast stručne spreme, kontakt telefon, email adresu, jezik i stepen za koji se osoba prijavljuje.

Na ovaj način TO Herceg Novi želi da pomogne gradsku turističku privredu obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja kadrova, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude grada.

6 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code