Bez odlaganja, za sada: Fešta od mimoze ribe i vina, Novska skalinda...

Bez odlaganja, za sada: Fešta od mimoze ribe i vina, Novska skalinda i “Noć punog mjeseca” 


2
Podijeli

S obzirom na najnovije meteo okolnosti, iz Herceg festa, odnosno Direkcije Praznika mimoze, kazali su Radiju Jadran da program Fešte od mimoze, ribe i vina duž hercegnovske rivijere, sjutra, 3. februara, za sada, ostaje kako je planirano i najavljeno.

Povorka kreće iz Kumbora u 10 sati i ustaljenom rutom donjim putem uz more ide do Baošića, gdje će ispred Doma kulture biti priređen nastup mažoretki Gradske muzike Herceg Novi i Mjesne muzike Đenovići.

Picerija i restoran

Posjetiocima su organizatori, Opština Herceg Novi i JUK Herceg fest, obezbijedili 1000 kilograma ribe i po 1000 litara vina i piva, koji će se besplatno dijeliti zahvaljujući sponzorima, kompanijama Plantaže i Trebjesa.

– U slučaju nekih meteo promjena o eventualnim izmjenama programa će se odlučivati u hodu i u skladu sa uslovima, a o svemu ćemo vas blagovremeno informisati – poručuju iz Herceg festa.

Radi nesmetanog odvijanja Fešte biće  izmijenjen režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu duž rivijere. Za sva motorna vozila biće privremeno zabranjen saobraćaj kroz naselja Kumbor, Đenovići, Baošići i Bijela, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Kumboru do Doma kulture u Bijeloj, od 10 do 15 sati.

Za večerašnji koncert Nine Badrić sve je spremno umjesto na Trgu , u Dvorani Park. Ova hrvatska i regionalna zvijezda prije koncerta oko 20 časova razgovraće sa novinarima.

Inače, organizatori 4. Novske skalinade, još nijesu odlučili hoće li sjutra odložiti Malu skalinadu, trku od Škvera do Trga, odnosno Gradske tore. O tome će obavijstiti djecu i roditelje sjutra do podne. Međutim, za nedjelju, trku od Škvera do vrha Španjole, kažu, nema odlaganja. Vjeruju da će meteo uslovi biti povoljniji nego sjutra.

Takođe, iz PK Subra koji u noći između subote i nedjelje  pripremaju uspon na Subru, ne razmišljaju da odlože događaj, jer “pustiće vrijeme i ugledaće pun mjesec na nebu”.

2 Komentari

    • Puno je toga Mitar obecao i mahao papirima Stevu Cvjeku, al kako sjede u fotelju dobi amneziju! Samo klima glavom na zapovjed Damjana i Damjanke eeee Mitre sto sebi dozvoli po stare dane.. bruka!

Ostavite komentar

*

code