Početna Društvo Bezbjednije koristiti web servise nego ići u Poštu, obustavljene pošiljke za inostranstvo

Bezbjednije koristiti web servise nego ići u Poštu, obustavljene pošiljke za inostranstvo

2

Pošta Crne Gore podsjetila je građane da u aktuelnoj situaciji pojave koronavirusa mogu koristiti uslugu telegrama i ostale web servise kompanije. Mogu platiti i račune da ne izlaze iz domova.

Telegrame dostavljaju poštari i dostavljači koji imaju potrebnu zaštitnu opremu i detaljne informacije o načinu ophođenja sa korisnicima u novonastaloj situaciji, saopšteno je na sajtu Pošte.

“U vremenu kada je najvažnije poštovati preporuke nadležnih i ostati doma, Poština usluga telegrama nudi mogućnost da jednim pozivom na 126 pošaljete telegram obavještenja ili saučešća na teritoriji cijele Crne Gore”, objasnili su iz Pošte.

Servis luksuzni telegram i poklon namijenjen je građanima koji žele da poklonom uljepšaju lijep događaj u životu onih koje vole.

Dostavu luksuznih telegrama i poklona na cijeloj teritoriji države građani mogu poručiti pozivom na broj 126.

Detaljne informacije o usluzi, asortimanu poklona i cijenama, mogu pronaći na sajtu www.postacg.me.

Poštini veb servisi – veb račun, veb telegram i veb shop, nude mogućnost online plaćanja računa, narudžbe telegrama i kupovine filatelističkih proizvoda.

Zbog privremene obustave vazdušnog međunarodnog saobraćaja u Pošti do daljnjeg neće primati pošiljke za inostranstvo.

2 Komentari

  1. Ma šta to pričate, ko ima dodatnu zaštitu, to nije istina, nemaju nikakvu zaštitu, nego sami sebi moraju da obezbjede sredstvo za dezinfekciju, kao i maske!! Sramota šta pišete sve!

    12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code