Početna Društvo Biće opet blokade ako ne bude čišćen put kroz Kumbor

Biće opet blokade ako ne bude čišćen put kroz Kumbor

12

Nakon jutrošnje blokade saobraćaja na donjem putu kroz Kumbor predstavnici Mjesne zajednice Kumbor su sa mještanima dogovorili ponovnu blokadu puta ukoliko se ne bude ispoštovala dinamika čišćenja i pranja ulice.

Prema riječima predsjednika MZ Kumbor Milana Boškovića, mještani će i ovog puta sačekati, da vide kako će se situacija dalje odvijati i hoće li se poštovati dogovor, a ukoliko ne, izaći će ponovo na ulice.

Sjutra bi kako je rekao trebalo da održe još jedan sastanak sa predstavnicima Portonovog, kojem će prisustvovati i sekretar za komunalne djelatnosti, ekologiju i zaštitu životne sredine Aleksandar Kovačević.

Sa vlasnikom kompanije Carine, Čedom Popovićem razgovarali su takođe jutros, kada je Popović obećao da će kroz dva dana srediti lokaciju oko gradilišta od šuta i drugog otpada, a uskoro bi i izgradnju hotela trebalo da privede kraju.

Mještani zahtijevaju da se ulice čiste i peru svkodnevno, minimalno dva puta.
Sa predstavnicima Portonovog sjutra bi trebalo da preciziraju koliko puta će dnevno obavljati pranje i čišćenje, uz ovoga puta, pismenu potvrdu, kazao je Bošković.

12 Komentari

 1. Cedo Pooovic ce to sve da odeadi na vrijeme. Pa vi mjestani i Mitropolit Anfilohije ste blagisiljali Ceda i gradnj hotela na Pjenu od mora a sade se bunite zbog prasine i suta. Nije posteno nece gosti pobjeci a Cedo gradi brzo i kvalitetno..posebno u more, sto ste vidjeli i sami.
  Sut ce polako u more, ko i onaj do sada.

 2. MZ Poltroni i nesposobnjakovići! Opet nisu spremni za sezonu, prolazim sinog kontejner prepuni – ne odvozi se smeće redovno, sve prljavo, kapela još nije završena, kanalizacija svuda izvire, curi voda iz cijevovoda vodovoda, užas užas…
  A najbitnije je da si po Banetu pljuvo, a on je za tebe izmislio svijet.

  9
  2
 3. pitam opstinske vlasti i kom policiju?dali je gradjevinska sezona zavrsena 15 juna u prvoj zoni.ako jeste ,kako je moguce da na gradilistu preko puta stadiona,uveliko rade masine,brusilice,busilice.prasina se dize do stadiona.molim odgovor,i dali ova zabrana vazi selektivno.

  25
  1
 4. Covjek napusta posao od kog hrani porodicu da bi smirio mjestane koji se pomamljuju, a koji će ga već sjutra pljuvat.Ajd’ da vidimo ko je mrdnuo i potrudio se oko icega sto ga se licno ne dotiče-NIKO.Klasika, IMAM PRQVA NEMAM OBAVEZE.Daleko od toga da je sve ok ali što Milana čepate kad znate da nije da ne želi, on ne moze da vam pomogne.Nije on izdao dozvole za rad preko ljeta na gradilištima,ne radi to ni Opština, to je viši drzavni nivo.Pa informišite se.

  16
  7
 5. To su dva objekta od velikog značaja za Grad, svima će nam dići cijenu kada kažemo gostima da im je smještaj uz Porto ili uz novi Carine hotel, ali put treba da se čisti i održava, a šut da se dnevno odnosi. Nismo ljubomorni, naprotiv, ali hoćemo da živimo koliko-toliko normalno dok se ne završi.

  23
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code