Početna Sport Biciklistička trka Uspon na Orjen 30. maja, počele online prijave

Biciklistička trka Uspon na Orjen 30. maja, počele online prijave

0

Biciklistička trka “Uspon na Orjen 2021” biće održana u nedjelju, 30.maja, a prijave se mogu obaviti online na adresi Registracija – Uspon na Orjen 2021 – Triatlon Klub Herceg Novi.

Foto: Pixabay

Trka će biti organizovana u pauzi između dvije serije Međunarodne brdske auto trke “Podi 2021” kako bi se na taj način promovisao biciklizam, saopštili su organizatori BAT Podi 2021, AMSK Podi.

Kao i ranijih godina, okupljanje učesnika biciklističke trke biće u parku Titove vile u Igalu, nakon čega će biti organizovan defile biciklista do lokacije starta u Meljinama (kružni tok).

Nakon završetka trke biće organizovana pasta-party za sve učesnike, dok će ceremonija proglašenja pobjednika biti organizovana u sklopu završne ceremonije MBAT “Podi 2021”.

“Ono što posebno želimo napomenuti je da je za ovogodišnje izdanje trke Uspon na Orjen 2021 obezbijeđen nagradni fond od 600 EUR koji će biti podijeljen najbržim takmičarima i takmičarkama u generalnom plasmanu. Takođe, ovogodišnja trka je uvrštena u kalendar zvaničnih takmičenja Biciklističkog saveza CG, pa očekujemo veliki broj domaćih licenciranih biciklista u svim kategorijama”, navode u AMSK Podi.

Imajući u vidu da MBAT “Podi” u organizaciji AMSK “Podi Herceg Novi” svake godine posjećuje sve veći broj gledalaca, ovo je idealna prilika da domaći biciklisti i rekreativci osjete energiju publike na usponu dugom 15km , zaključuju u AMSK Podi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code