Bigović: U idućoj godini dinamičan investicioni razvoj grada

Bigović: U idućoj godini dinamičan investicioni razvoj grada

26
Podijeli

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić i predsjednik Skupštine, dr Miloš Bigović, priredili su sinoć novogodišnji prijem za odbornike, rukovodioce lokalne uprave i novinare u Gradskoj kafani. Pozdravljajući goste dr Bigović je kazao da je ovu godinu obilježila dobra lična i profesionalna saradnja sa koalicionim partnerima i očekuje da ona bude bolja u idućoj godini.

Osvrćući se na rad lokalne samouprave  Bigović je ustvrdio da se koalicija zrelo uhvatila u koštac sa svim izazovima i problemima koje je zatekla.

Picerija i restoran

– Potrudili smo se da na odgovoran način, sarađujući sa državnim organima i političkim lokalnim subjektima, uspostavimo konstruktivan dijalog i saradnju, identifikujemo probleme koji su značajni u gradu, otpočnemo sa realizacijom projekata i nastavimo projekte koji su započeti u prethodnom periodu, te da tako udarimo temelje za razvoj grada – istakao je dr Bigović.

On je uvjeren da će naredni period donijeti dinamičan investicioni razvoj Herceg Novog:
– Brzo ćemo završiti rekonstrukciju kompletnog Šetališta Pet Danica, naredne godine počećemo gradnju Autobuske stanice. U razgovorima smo sa privatnim kompanijama zainteresovanim za grdanju hotelskih kapaciteta. Postoji interesovanje za avanturističko-zabavni park u zaleđu Herceg Novog. Ima puno interesovanja sa domaćeg i inostranog tržišta – naglasio je predsjednik lokalnog parlamenta, potvrđujući da je Herceg Novi poželjno investiciono odredište.

Svim gostima i njihovim porodicama, kao i  svima koji žive u Herceg Novom, na kraju je uputio dobre želje, srećnu, upješnu i zdravu Novu godinu.

Na prijemu su, inače, viđeni predstavnici svih parlamentarnih stranaka, osim opozicionog Izbora. Od 12 odbornika opozcionog DPS-a, bio je samo Dragan Jankovć, a iz vladajućeg DF- nije došla Simonida Kordić.

26 Komentari

 1. @anonymous
  Imas li bar prst obraza kad ovo pises. Takvi primitivci polako ali sigurno unistavaju ovaj grad.
  NOVLJANI OBOZAVAJU PROSIJECNOST I ZABOKRECINU.
  Sram vas sve bilo na slicnim komentarima. I djeca ce vam rasti u potpuno poseljacenom gradu. Pih

  4
  5
 2. Izvanredno saradjuje koalicija. DF je skinuo ali vec odavno jedinog kvalifikovanog cinovnika Stevana Koprivicu kako Vas nije sramota crbene kravate.

  13
  14
  • Previse je kvalifikovan pa je radio na 5-6 mjesta istovremeno (a i politicki se aktivirao u medjuvremenu). Eto, neka bar ovo radno mjesto oslobodi za nekoga drugog.

   11
   8
   • Po tebi ko je kvalifikovani od njega za taj poso ne samo u novom vec i u drzavi. Nemoj da budes novski seljak uozbilji se razmisli i bice u redu

    6
    8
 3. Kako vas više nije sramota??? Glasali ste protiv izgradnje skole u Igalu! A hocete da gradite avantiristicke parkove i ostale gluposti!!! Niste bili u stanju da novogodisnje paketice obezbijedite djeci, a ne sta drugo.

  16
  9
  • Školu u Igalu treba Vlada da izgradi ne Opstina.Pitam vas zasto nije budzetom drzave planirana!? Ne dovodim u pitanje izgradnju koja je neophodna vec zamjenu teza i DPS politikanstvo! Vlada nedovoljno pomaze pistojece skole sto dovoljno govori koliki znacaj daje obrazovanju!

   9
   2
 4. Pa Simonida ne dolazi ni na posao,
  a ne na prijem.
  Da se plaća, došla bi.
  A Dragan Janković je izuzetan čovjek,pravnik i političar.
  Jednak je u vlasti i opoziciji.
  Mada kompletno, to sve i nije neka vijest.

  14
  18
 5. Hoce li se, u cilju “dinamicnog razvoja”, prosiriti trgovacki pojas od Milasinovica mosta do Galeba, jer je cuveni brend “Djani Buvljani” zainteresovan za prosirenje postojecih prodajnih kapaciteta?

  27
  3
 6. Sredite ove osnovne stvari pa onda ste na konju , Dok se mogu neki parkirati na sred puta, bacati sut oko kontejnera, rupe po putu duz magistrale, smrad iz meljina, zeleni odpad u svaki cošak, zapošljavanje partisko u opstini itd. Vi nenate petlju za suzbijanje istog!
  Ali čeka Vas Budva Sretno!

  31
  11
 7. A Bigovicu, sta je plan sa surlašem? Kako ste se uvatili u koštac sa tim, jer to na očigled nas svih mjenja lice grada.. I ovo nije maliciozan komentar, nego iz krajnje tuge. Ovo je najveca promjena na izgled grada od kad smo se i ti i ja rodili, a itekako je velika odgovornost na vašim ledjima.

  48
  3
 8. Priča ista godinama, obećavaju: šetalište, hotele, kolektor, redovmo vodosnabdijevanje, više parking mjesta… a ispunjavaju istu stvar: uhlebljavanje svojih kadrova i pulena. Svaka vlasti u gradu nekoliko posljednjih decenije je uništavala ili je posmatrala kako se grad uništava. Dovoljno bi bilo da izađu iz klimatizovanih i udobnih kancelarija i prošetaju rivjerom, šetalištem, obiđu Škver, Igalo i znali bi kakva su vlast a ako bi to uradili noću onda bi pomislili da su učesnici (glumci su svakako) nekog horor filma dok pucaju petarde, psi tumaraju, svijetlo škilji iz gradske rasvjete… Žive u i od iluzija koje plaćaju građani

  60
  4
 9. Nije pametno ništa obećavati,nego prijatno iznenaditi građane i to proslaviti na kraju godine,tako bi pridobili poštene ljude,ali vi to ne umijete,džaba.

  39
  10
 10. Izbor nećete ni vidjeti na ovakvim tužnim skupovima.Dokazali su da im vlast nije cilj a opstina poslednje utočište.Trazili ste gledajte.Hljeba i igara.Dusko vam je govorio zalud.Perspektiva, stvarnost vam je crno bijela a budućnost siva.

  33
  21
  • Sve ide pod tepih ,stara priča ,ništa se ne radi,samo obećanja,nadao sam se da će barem nešto uraditi. Narode sve je to ista pašta,došli jedni ,otišli drugi ! Ako mi neko pokaže zašto da glasam i za koga ,odmah ću to uraditi .Žalosno je sve ovo gledati.da ovakav divan grad vode diletanti i ljudi iz najnižih slojeva društva !

   4
   1

Ostavite komentar

*

code