Bijela bolja od KK Mogren Basketa

Bijela bolja od KK Mogren Basketa

2
Podijeli

Mlađi pioniri KK Bijela 2015 savladali su na gostovanju, u 3. kolu južne regije, vršnjake KK Mogren Basket iz Budve rezultatom 33:54, po četvrtinama 4:12, 10:14, 9:12, 10:16.

Najefikasniji u ekipi Bijeljana bio je Vlado Ilić sa 21 poenom, Matija Matković upisao je 13, Aleksa Kovačević 10, Luka Nikolić 4, Miloš Gligović 2, Arađel Jeremić 4. Doprinos pobjedi dali su još i Vlado Vuković, Luka Krivokapić, Ilija Roganović, Pavle Seferović, Dušan Vujović.

Picerija i restoran

– Lakše od očekivanog savladali smo Budvane, a dobru partiju pružili su Ilić, Kovačević i Matković. Veliku zahvalnost dugujemo članovima UO kluba jer je sa nama na utakmici bio predsjednik Skupštine kluba, Ilić Đorđe. Takođe, zahvalnost dugujemo roditeljima na podršci, jer su uz nas bili u teškim trenucima, kada nismo imali salu i treniranje je bilo otežano – ističe trener, Vukašin Subotić.

Nakon duže pauze zbog renoviranja, Bijeljani su ponovo počeli sa treninzima u sali u OŠ Orjenski bataljon. Kako navode, ima još radova koji se moraju privesti kraju, ali će to rješavati postepeno.

U narednom kolu KK Bijela 2015 prvi put u ovoj sezoni dočekuje protivnika na svom parketu. Utakmica protiv KK Budva Basketa na programu je narendog vikenda.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code