Bijeli miševi – nova pjesma hercegnovskog rock benda “Kupplung”

15

15 Komentari

 1. Момци, Одлично!!! Добра Енергија, још само фали кад би ту негдје у средину пјесме убацили један Лудачки Соло, било би Екстра Суперрррр!!!!!!!!!!
  Поззз

  7
  4
 2. Samo naprijed.Ne bi se bavili rokom da ih briga šta koji gubitnik mlati.Oni će svoju krtolu izložiti na tezgu pa kome se svidi napraviće pazar.

  10
  8
 3. Momci se zalažu za kulturu ovoga grada koja je na nuli. Treba ih podržati. Siti smo više Vlada Georgijeva i turbo folk pop bendova. Ja se sjećam Novoga prije 20 godina, sve sami rock i metal bendovi. Urazumite se Novljani.

  18
  8
 4. Dokaz koliko smo losi ljudi su upravo negativni komentari kao i dislajkovanje pozitivnih komentara. Dovoljno je da se osvrnete i pogledate sami sta ste uradili u svom zivotu… da da veliko nista.

  “Kupplung” samo vi cepajte, dobri ste momci i mozete mnogo da postignete u zivotu. Idemooooo…. 🤘🤘🤘

  17
  8
 5. Mladost treva podrzati. Bolje da sviraju i pjevaju nego ljencare i kradu. Pitanje za vas iz Radio Jadrana zasto ne podrzavate nase novske muzicare malo vise. Gdje su u vasim emisijama njihove pjesme. Osim Vlada Georgijeva nikog nema. Gdje vam je Sejn. Momak ima pjesme sa milionskim pregledima na you tube kanalu a o njemu ni slova. Gdje vam je Milica Kaludjerovic djevojka sa andjeoskim glasom. Gdje vam je Deni Deronja. Gdje vam je Happy hour bend i tako dalje da ne nabrajam . Sigurno vi kao lokalni medij morali bi malo vise sluha imati za nase.

  17
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code