Početna Sport Bijeljani polovični na utakmicama u Kotoru

Bijeljani polovični na utakmicama u Kotoru

0

Mlađi pioniri KK Bijele poraženi su od ekipe Mediteran iz Bara rezultatom 88:35. Izabranici Vukašina Subotića, iako kompletni nakon dužeg vremena, ipak, nisu uspjeli da pruže snažniji otpor liderima na tabeli južne regije.

Subotić je mišljenja da je potrebno malo vremena da se ekipa ponovo uigra, te da se “poslože sve kockice”.

Picerija i restoran

Najefikasniji u ekipi iz Bijele bio je Matija Matković sa 15 poena, Vlado Ilić je upisao 10, Aleksa Kovačević 5, Pavle Seferović 3 i Ilija Roganović 2. Nastupili su još i Dušan Vujović, Igor Kilibarda, Luka Nikolić, Lazar Janjušević i Čedo Đinović.

Mini Basket ekipa Bijele, odnosno igrači 2009. godište i mlađi, na kotorskom parketu pobijedili su tivatski Pro Basket u prijateljskom meču, rezultatom 39:40. Njihova liga startuje u februaru.

Bijeljani su nakon pobjede i dobre saradnje na parketu nastavili druženje u šoping centru Kamelija. Dobra atmosfera uz pjesmu nastavljena je i u kombiju u povratku.

– Bili su kao pravi sportisti. Sve je bilo kako dolikuje jednom mladom naraštaju igrača, našim početnicima kojih je sve više. Interesovanje za košarkom je sve veće i dječaka i djevojčica – ističe trener Subotić.

Za mini basket ekipu nastupili su Vasilije Zloković, Anja Kovačević, Anđela Kovačević, Jovica Ilić, Kristina Krivokapić, Vuk Krivokapić, Vuk Trojanović, Bogdan Delibašić, Marko Zornija, Mirko Ilić, Anđela Popivoda, Andrej Miladinović, Vanja Vulović, Mišo Ilić, Nemanja Bošković, Čedo Đinović, Ivan Mišević, Mirka Vlaović, Strefan Vuković, Damir Praščević i  Todor Knežević.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code