Početna Sport Bilans drugog dana 6. Big game fishinga: Četiri tune i dvije sabljarke

Bilans drugog dana 6. Big game fishinga: Četiri tune i dvije sabljarke

5

Mnogo više sreće imali su učesnici drugog dana atraktivnog međunarodnog takmičenja Big game fishing. Nakon jedne tune na početku prvog dana, u Gradskoj luci je sinoć bilo opšte raspoloženje, jer su oko 18 časova 4 ekipe uplovile sa šest velikih riba, kaže za Radio Jadran organizator i predsjednik kluba Big game Herceg Novi, Radojica Raco Gardašević.

– Juče je bilo odlično. Uhvaćene su 4 tune i dvije sabljarke. Ekipa Neoplante je uhvatila dvije tune, 36 i 33 kilograma. Ekipa Predator  dvije sabljarke, 29 i 25kg. Palmon Strike uhvatila je jednu tunu tešku 36kg i ekipa Budva marina takođe jednu tunu od 36kg – navodi Gardašević.

U generalnom plasmanu vodi ekipa Predator iz Budve sa 622.90 bodova, na drugm mjestu je Neoplanta iz Srbije sa 493,74 boda, a domaćin Big game Herceg Novi, zahvaljujući ulovu prvog dana, nalazi se na trećoj poziciji sa 325,45 osvojenih poena.

Na 4. pozicij nalazi se ekipa Porto Budva. Oni su upisali 256,66 bodova, dok 5. poziciju sa 254,46 bodova zauzima ekipa Palmon Strike, koju sačinjavaju ribari iz Herceg Novog i Italije.

Kuriozitet je da su svih pet ekipa pobjednici prethodnih 5 izdanja Big game fishinga.

Danas je posljednji dan ovog nadmetanja. Ekipe su iz gradske luke isplovile jutros oko 8 časova, povratak s otvorenog mora je večeras u 18 časova, vaganje ulova biće obavljeno u kafe baru Stanica u 20h.

Nakon mjerenja današnjeg ulova mještani i gosti na Šetalištu na Škveru biće besplatno usluženi svježim pečenim ukusnim komadima tune. Nastupiće Gradska muzika Herceg Novi. Za učesnike 6. Big game fishinga biće upriličen program u kafe baru Stanica.

Inače, u 10 časova počeo je i Little game fishing. Organizatori su za najmlađe obezbijedili udice i njesku, hranu i osvježenje, a povratak na Škver je u 13 časova.

5 Komentari

 1. Koliko je ljudska vrsta teško oboljela mentalno i duhovno … Pravite tuda manifestacije đe slikavate ubijanje neke druge vrste… Ajde što je ulovite ako ste gladni ,pa da se prehranite , ali tu da se slikavate sa onim što ste ubili za nekakve trofeje i nešto…teška bolest duše.
  Zammišljam baš sliku đe velika bijela ajkula,tuna , gof, sabljarka stoje i keze se ,a ispod njih neki masni idiot

  • Vjerujem da si jeo danas sisarke za rucak. Kakva crna piletina, prsut ili ne daj Boze teletina. To se ne jede kad neko zakolje, nego kad padne s neba.

   • Nije stvar u jelu , ako čitaš komentar…već sa bolešću mentalnom da se slikavaš sa ubijenim životinjama ili ribama. Sprženi mozak

    • Velika je tebi bura u glavi! Mogao bi prosetat do Dobrote! Ribolov postoji od vajkada a ti zatvori ribarnice, mesare , cvjecare , pjacu, i zivi od vazduha, jer Boze moj po tebi ubrat cvijet i slikat se i to je horor! Ubio si biljku! … ej… !!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code