Početna Društvo Bina montirana, jelke još nema…

Bina montirana, jelke još nema…

1

Na glavnom gradskom Trgu u Novom sinoć je počelo montiranje bine, postavljanje razglasa, kao i provjera ozvučenja. Bez dobrih  priprema nema ni najavljenih novogodišnjih koncerata.

trg-bina-301216Kao i ranijih godina, bina je locirana sa desne strane skalina ispod sata. Stolice i stolovi obližnjih lokala gotovo da su svi uklonjeni.

trg-bina-301216-3Ipak, primjećujemo da novogodišnje jelke, koju je bura obalila preksinoć još uvijek nema, a na njenom mjestu ostalo je samo par potpornih bubulja. No, vjerovatno bi i ona trebalo da bude vraćena tokom dana. Stišala se i bura.

Ostala svjetlosna dekoracija uglavnom je “preživjela” nalete vjetra protekla dva dana i svi ukrasi su u funkciji.

No, par metara dalje, ispred direkcije Mješovitog AD nabacano je smeće oko kontejnerskih mjesta, uglavnom kabastog materijala – polomljenih suncobrana i grana koje je vjetar slomio, što ruži novogodišnju sliku koja dominira Trgom.

smece-mjesovito-3012Podsjetićemo, novogodišnji programi na Trgu kreću od večeras nastupom ansambla Toć i grupe Tropico band, koji su koncertom na tivatskim Pinama prije dvije noći ispunili kompletnu rivu.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code