Početna Politika Bivša potpredsjednica: Nikad neću biti predsjednica Opštine HN

Bivša potpredsjednica: Nikad neću biti predsjednica Opštine HN

24

Nikad neću biti predsjednica Opštine. Niti sam o tome ikad razmišljala. Sad je jasno da pojedini politički subjekti širenjem bestidnih neistina pokušavaju nanijeti štetu i sadašnjem i budućem predsjedniku opštine, Stevanu Katiću, koji se odrekao svih funkcija da bi ostao u Novom. Kako tada, tako će biti uvijek.

Kada ne prolazi kritika rezultata ove vlasti, jer su oni takvi da se ne mogu kritikovati, kada ne prolaze dovođenje spin majstora i režiranje spotova i kada nedostaje vlastita politička ponuda i program – onda se poseže za starim, “dobrim”, lažima i klevetama.

Konkurencija se služi najprljavijim političkim triovima laži i obmane u cilju urušavanja našeg rada. Nije prvi put da smo meta spinovanja i laži, ali mi djelom pokazujemo šta je istina. Kako tada, tako će biti i uvijek.

Ovim završavam polemiku na ovu temu, a ubrzo ćete vidjeti da će na čelu Opštine biti, ponovo ubjedljivo, Stevan Katić.

Radio Jadran podsjeća da je Tamara Vujović bivša potpredsjednica Opštine Herceg Novi, za vrijeme koalicije DPS-Izbor, koju je formirao Svetozar Marović.

24 Komentari

 1. Vazda cu glasati za Demokrate dok vode ovakvu politiku neagresivnu, ali za srpski narod mudru i dobru, ali ne i diskriminatorsku prema ostalima. Inace, ne pripadam nijednoj partiji, pa ni njihovoj.

  6
  20
 2. Ove izbore u HN treba bojkotovati i sačuvati dušu i svoj mir. Herceg Novi je do sada glasao protiv jednog zla, DPS-a, a sada vidimo da je na vlasti sličo ili isto zlo. Dakle, bojkotom izbora ne podržavamo niti jedno zlo koje nam je ponuđeno u ovih 6 lista i spasavamo svoju dušu i savjest.

  65
  24
 3. Подгорица ће одлучивати о томе ко ће бити у коалицији па самим тим и о градоначелнику.Жалосно али истинито.

  64
  7
 4. Ovi koji napadaju Demokrate, a znamo koji su, makar neka cute, kad vec ne umiju da se stide. Od Tamare nece Novi naci nikakva steta. To je njen grad, ne spustamo se niz vase uze.

  23
  62
  • Mislim da nisi u pravu. Već smo doživjeli štetu, koaliciju Izbora sa sa DPS-om. I sada ide sa ZK. Čudo kako voli koalicije sa republičkom vlašću. Glas za Novsku listu!

   22
   13
 5. Poslati Dps i Front u opziciju. Neka ove normalne partije preuzmu vlast i u opstini i u drzavi. Nadam se da ce i Sdp pozvati simpatizere da ne glasaju Dps!

  30
  33
 6. Ne bi ni ja bio da imam minimum 2 000 e na racunu svaki mjesec.Plus placeni svi putni troskovi ruckovi I td,I naravno imat vezu svugdje.Sta ces opet u HN? U institut koji tone imala si mozda 500 600 e..plus malo rada na fakultetu slabo,za pare koje sad dobijas.Svaka cast. Da ti pravo recem ne bi ni ja.Sta te briga za grad,treba gledat sebe.Obecavate gradu sve I svasta pred izbore,a onda kad dobijete povjerenje,Samo se gleda svoja …Svi ste skroz isti,Ali svi.i dps I vi I novska lista.Jedino sto novska lista zaposljava ljude iz herceg novog,a vi iz ostalih gradova.Opet pare ostaju u Herceg novom.Zbog toga glas ide Novskoj listi!!!

  66
  27

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code