BIZNIS KLUB PORTO MONTENEGRO U MOSKVI ZASLUŽAN ZA BOLJU PRODAJU KAPACITETA MARINE

BIZNIS KLUB PORTO MONTENEGRO U MOSKVI ZASLUŽAN ZA BOLJU PRODAJU KAPACITETA MARINE

158
0
Podijeli

Državni sekretar za turizam Predrag Jelušić i direktor NTO CG Saša Radović, tokom međunarodnog sajma turizma u Moskvi „MITT 2014″, posjetili su Biznis klub kompanije Porto Montenegro u tom gradu, gdje su razgovarali sa direktoricom Irinom Fedorovom.

Ona ih je upoznala sa aktivnostima kluba, koji je otvoren u oktobru prošle godine, kao prva međunarodna kancelarija ove kompanije van Crne Gore, radi promocije naselja i marine, uspostavljanja međunarodne saradnje sa moskovskim privrednicima, te obezbjeđivanja usluga vlasnicima stanova sa sjedištem u Rusiji.
S obzirom na to da je biznis klub istovremeno i svojevrsni press centar u kojem mediji iz Moskve mogu da dobiju najnovije informacije iz Porto Montenegra i Crne Gore, dogovorena je saradnja u promociji naše zemlje kao nove luksuzne destinacije na Mediteranu, saopšteno je iz NTO.
Uslijediće zajedničko organizovanje studijskih posjeta novinara i turoperatora, distribuciju promotivnog materijala NTO, kao i unaprijeđenje saradnje sa medijima specijalizovanim za turizam na tržištu Rusije.
Izbor Moskve za otvaranje prve međunarodne kancelarije bio je logičan slijed poslovnih koraka, koji predstavlja jasan odraz posvećenosti ruskom tržištu u trenutku kada cijeli projekat ulazi u fazu brzog rasta, nagalasila je Federova. Sa budućim Regent hotelom, čiji su kapaciteti već rasprodati za ovo ljeto, rezidencijalnim kompleksom Ksenija, preko 250 postojećih vezova, i više od 170 novih koji će biti izgrađeni u 2014. godini, Porto Montenegro postaje vodeća marina na Mediteranu.
Fedorova i Radović su dogovorili buduću saradnju u predstavništvu uprkos aktuelnoj ukrajinskoj krizi. Jer, bilježi se pojačana prodaja kapaciteta marine i poslovni ljudi se usljed devalvacije rublje radije odlučuju na kvalitetnu investiciju nego na štednju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code