Početna Sport Bogat sportski program 51. Praznika mimoze

Bogat sportski program 51. Praznika mimoze

3

Tokom ovogodišnjeg praznika biće održano 18 sportskih programa koje će lokalna uprava sufinansirati sa 30 hiljada eura.

Odluku o organizaciji i dodjeli sredstava za sportski program donio je predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, na osnovu prijedloga Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, Odluke o uslovima, načinu, postupku i kriterijumima za sufinansiranje aktivnosti u sportu i Odluke o budžetu Opštine za 2020. godinu.

U fokusu su jubilarni XXV Montenegro Mimosa cup i XVI Open Montenegrin championship-u, koji će od 14.-16. februara biti održani na bazenu Instituta Dr Simo Milošević. Riječ je o sportskom programu koji će i ove godine oklupiti najveći broj učesnika, očekuje se preko 600. Prvi put učesnici će biti i sportisti sa afričkog kontineta. Većina će biti smještena u Institutu Igalo. Organizator kupa i ove godine je iskusni plivački stručnjak prof. Ivica Zuber.

Kupovi mimoze biće odigrani još u vaterpolu, fudbalu, ribolovu, šahu, bućanju, streličarstvu, košarci…

U sportskom programu učestvuju sljedeći klubovi: Fudbalski klub Igalo 1929, Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore, FK Obilić Herceg Novi, ŽKK Primorje, Streličarski klub za leteće mete Herceg Novi, Jedriličarski klub Jugole Grakalić, Triatlon klub Herceg Novi, Šah klub Herceg Novi, Streličarski klub Savina, Vaterpolo klub Jadran veterani, AMSK Podi, Jiu Jitsu klub Panda, Džudo klub Igalo, Gimnastički klub Adriatic kids, Stonoteniski klub Novi, Bućarski klub Meljine, i Teniski klub Herceg Novi.

Sportski programi počinju već od 12. februara i trajaće do sredine marta.

3 Komentari

  1. DA OBAVJESTIM SVE ONE KOJIMA SMETA AUTO TRKA NA PODIMA , DA CE JE BITI UBRZO U SKLOPU PRAZNIKA MIMOZE , PA KOME SMETA NEKA REZERVISE NA VRIJEME KARTU U PRAVCU VAN H.N. , MOZE I U JEDNOM PRAVCU , SRETAN PUT

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code