Bogata ponuda Tivta za ljetnju sezonu

Bogata ponuda Tivta za ljetnju sezonu

956
1
Podijeli

Tivćane i goste tivatske rivijere tokom ljetnje sezone očekuje prilično dug niz raznolikih događaja, od manifestacije “Tango tourism” do festivala “Feel and taste music” za kraj septembra. U planu su koncerti regionalnih muzičkih zvijezda, gastro manifestacije, festival mediteranskog teatra “Purgatorije” i mnogi drugi programi.

Turistička organizacija Tivat uspješno je okončala sajamske nastupe u regionu i Evropi, pa shodno tome očekuju i dobre rezultate u nastupajućoj ljetnjoj sezoni, kazala nam je PR tivatske TO, Tamara Krstović.

Picerija i restoran

– Zadovoljni smo posjetom na sajmovima, te očekujemo dobre rezultate u sezoni. Proširili smo tržišta na kojima smo predstavili ponudu grada Tivta. Pored redovnih sajmova, nastupili smo  u Stokholmu i Pekingu. Pred nama je regionalna kampanja “Road show”, u okviru kojih će TO Tivat, zajedno sa NTO CG i ostalim lokalnim TO, prezentovati ponudu Tivta i Crne Gore u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Sremskim Karlovcima i Banjaluci. Sada je već finaliziran program za ljeto, te ćemo ovu kampanju iskoristiti za promociju programa “Ljeto 2017″ i mnogobrojnih manifestacija koje je TO Tivat pripremila – navodi Krstović.

Ljeto u Tivtu je kompletirano u jako bogat program. Biće nastavljeno na razaličitim lokacijama gastro zabavna manifestacija “Ljeto dobrog ukusa” koje se pokazao dobrim receptom za privlačenje gostiju.

– Kao što je do sada praksa bila, ovaj gastro događaj upriličićemo u hotelima, konobama, restoranima, pa i na katamaranu u okviru Boka ture. Ovo je svojevrsna gastro manifestacija koja predstavlja spoj muzike, igre uz degustaciju jela mediteranske kuhinje – podsjeća Krstović.

Turistička organizacija Tivta dobitnik je prestižne nagrade “Wild Beauty Award” za 2016. godinu upravo za manifestaciju “Ljeto dobrog ukusa”.

– Tivat je grad koji zaista ima šta da ponudi kada je riječ o kulturno-zabavnim programima. Turistička organizacija vodi računa da svim željama posjetioca izađe u susret, pa iz godine u godinu ima sve bogatiji program. To je slučaj i sa ovom godinom, kada smo naš program “prošarali” događajima različitog karaktera, kao što su gastro, sport, muzika, ples, izložbe, performansi… – navodi Krstović.

Svečano otvaranje festivala mediteranskog tetra “Purgatorije” planirano je za 22. jun kada će biti izveden mjuzikl “Mister dolar”, Pozorišta na Terazijama iz Beograda, a u sklopu festivala publika će imati prilike da pogleda i dvije premijere Centra za kulturu Tivat plesnu predstavu “Magbet” i pozorišnu predstavu “Hasanaginica”, kao i mnoge druge kvalitetne predstave pozorišta iz regiona.

Turistička organizacija Tivat izradila je i brošuru pod nazivom “Tivat – ljeto 2017”, u kojoj su predstavljene sve planirane ljetnje manifestacije, s tim što organizatori zadržavaju pravo eventualnih izmjena programa, ukoliko do njih dođe.

1 komentar

 1. Hoće li i i Tivat ovog ljeta da se smjenjuju folk pjevači sa pinka ko u Igalu.
  To je pravi raj za turiste.
  Zato smo mi u Igalu ful puni turista, da sada je već teško nači slobodan ležaj.
  Buka do zore to to!!!!!.
  6  2

Ostavite komentar

*

code