BOGATI BRITANCI ODMARAĆE U BOKI I BUDVI

BOGATI BRITANCI ODMARAĆE U BOKI I BUDVI

0
Podijeli

LondonBritanska turistička kompanija “Explore Montenegro”, koja je otvorila agenciju u Herceg Novom, dovešće ove godine u Crnu Goru 10.000 visokoplatežnih turista.

Novi turoperator specijalizovan za odmor u Crnoj Gori nudiće usluge smještaja i prevoza avionima “Montenegro Airlines”, koji će od marta do oktobra letjeti dva puta sedmično od Londona do Tivta.

Picerija i restoran

”Naša klijentela su visokoplatežni gosti koji za ljetovanje u Crnoj Gori treba da plate i do 4 000 funti, objašnjava direktor ”Explore Montenegro”, Doug Mathieson.

Stoga su, kaže on, na Budvanskoj rivijeri i u Boki Koptorskoj sklopljeni ugovori o zakupu luksuznih vila, kuća i apartmana koji moraju ispunjavati veoma stroge  standarde kvaliteta.

brit– Crna Gora je nova destinacija za Britance i već su počele rezervacije. Prve goste očekujemo početkom aprila i ja sam veoma uzbuđen što će doći da upoznaju ovu prelijepu zemlju sa bogatom kulturom, prirodnim ljepotama, dobrom klimom i hranom – priča Mathieson.

Do tada treba sklopiti ugovore i sa hotelima visoke kategorije.

– Izuzetno je važno što je omogućena direktna avionska linija. Sa Getwika do Tivta britanski turisti će letjeti srijedom i nedjeljom – podsjeća Mathieson i dodaje da će većinu gostiju imati od aprila do oktobra, ali da Britanci ne putuju samo u tom periodu već i tokom cijele godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code