BOKA DOBILA TV BOKU

BOKA DOBILA TV BOKU

130
0
Podijeli

Osnivanje i početak rada TV Boka nije nikakva megalomanska ambicija, već proističe iz nasušne potrebe da Herceg Novi, zaliv, region, dobiju medijskii, civilizacijski tretman kakav zaslužuju.

Ovo je na svečanosti povodom otvaranja TV Boka u Herceg Novom kazao predsjednik Upravnog odbora najmlađe medijske kuće u Crnoj Gori, Stevan Koprivica.

Picerija i restoran

– Naša ambicija je da posmatramo Boku onako kakva jeste, da ljudi koji ovdje žive ne budu u medijskom informativnom zapećku, a da Boka ne bude samo turistički prospekt i iznimna vijest kada se dogodi neka senzacija ili izbori. Hoćemo da smo svakodnevno prisustni, da Boka bude konstanta medijskog, društvenog, političkog, kulturnog i sportskog sagledavanja Crne Gore – poručio je Koprivica, naglasivši da nemaju obavezu da budu u službi bilo koje ideologije ili stranke.
TV Boka je komercijlana privatna televizija sa vrhunskom opremom i timom mladih i sujetama neopterećenih ljudi. Ona je projekat novskog biznismena Dušana Kruša Radovića. On je kazao da je cilj TV Boka trostruk: afirmacija Boke Kotorske i njena zaštita, pokazati regionu da je Hreceg Novi bio i da će uvijek biti avangarda, kao i dati šansu za zaposlenje i kreaciju mladim ljudima.
Drugim riječima TV Boka neće žmuriti pred problemima, ali će afirmisati sve ono što su građanske, etičke i kultorološke vrijednosti Boke Kotorske.
– Nećemo biti ni na jednoj političkoj strani, čak ni „Izbor” neće biti privilegovan – poručio je Dušan Radović.
Glavni urednik Nebojša Mandić je najavio informativne, ali i dokumentarističke emisije, kao i one posvećene problemima i lijepim događajima.
– Želimo da napravimo medij koji će biti na strani građana i kada je loše i dobro. Danas počinjemo sa eksperimentalnim programom od 17 do 24 h. On će trajati oko mjesec ipo, a onda planiramo da imamo cjelodnevni program. Sve je naša produkcija, ali imamo saradnju sa eksternim produkcijskim kućama u Podgorici i Beogradu, koje će za nas praviti program aktuelnosti. Nastojaćemo da takvu saradnju ostavrimo i sa kućama u Zagrebu i drugim ex-ju centrima.
Koktelu povodom otvaranja TV Boka u srcu Herceg Novog, prisustvovao je veliki broj poznatih i manje poznatih Novljana i Bokelja, kao i zvaničnika. Podršku novom mediju dali su i Dragoljub Đuričić, Rambo Amadeus, Dragan Nikolić…
TV Boka se može naći na 64. ili 67. kanalu M-kabla, na Totalu, a za koji dan na Extra TV-u, BBM-u.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code