„BOKA GRUPA“ ĆE GRADITI GOLF TERENE U TIVTU

„BOKA GRUPA“ ĆE GRADITI GOLF TERENE U TIVTU

80
0
Podijeli

boka group logoKompanija „Boka grupa” preuzela je društvo LPGD iz Podgorice, koje je pobjednik na tenderu za izgradnju golf terena u Tivtu i sa kojim su Vlada i Montenepranzo Bokaprodukt potpisali nedavno ugovor o 90-ogodišnjem zakupu zemljišta.
Tako je „Boka grupa”, uz 100 odsto udjela preuzela i obavezu iz ugovora da gradi golf terene u Tivtu, što će biti finansirano britasnkim kapitalom.
Osnivač Boka grupe, John Kennedy, rekao je da su ispunili prvu obavezu iz tendera i obavili prvu mandatornu uplatu na tenderski račun. Saopštio je i ko su članovi izvršnog tima, uz uvjerenje da će prvi golf teren u Crnoj Gori biti podsticaj razvoju turizma i pojačati zlatni trougao najekskluzivnijih turističkih investicija, od Luštice, preko Kavača do Porto Montenegra. Kenedy je, inače, preuzeo odgovornost za makromenadžment i razvoj komapnije i kapaciteta golfa umjesto Chrisa Liebreksa, koji se povukao sa funkcije izvršnog direktora LPGD.
On je funkciju izvršnog direktora povjerio menadžeru za projekte Boke, Milošu Radmiloviću, planskim procesom i građevinskim pripremama rukovodiće Srđan Mandić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code