Početna Društvo BOLNICA MELJINE I FOND ZDRAVSTVA PROŠIRILI UGOVOR U KORIST PACIJENATA

BOLNICA MELJINE I FOND ZDRAVSTVA PROŠIRILI UGOVOR U KORIST PACIJENATA

0

bolnica_ministri_1oktNakon Instituta ministari dr.Milorad Katnić i  dr.Miodrag Radunović, kao i direktor Fonda zdravstva obišli su i Opštu privatnu bolnicu Meljine. Potpisan je aneks ugovora o proširenju usluga u Meljinama koje će za građane Herceg Novog  finansirati Fond.

O trošku Fonda biće ubuduće bepslatna patologija trudnoće, kao i rehabilitacija nakon kardioloških operacija i infarkta.

 

– Buđžet za kardiohirurške rehabilitacije se neće povećavati, a  ono što je bitno za naše pacijente jeste da oni nakon predloga konzilijuma KC za upućivanje na takve tretmane mogu sami da biraju u koju će ustanovu da idu, da li je je to Institut Igalo ili Opšta bolnica u Mejinama – kazao je Hrapović. Izvršni direktor Bolnice Mlejine, dr. Budimir Šegrt naglasio je da je ovo veliko priznanje osoblju bolnice, kao i prepoznavanje medicinskih usluga i uslova koje ona pruža:

– Nadam se da je ovo samo početak proširenja ovoga ugovora – kazao je dr.Šegrt. A ministar zdravlja dr. Miodrag Radunović odao je priznanje ovoj ustanovi:

– S obzirom da stavrno postoji kvalitet, da imamo konsulatante koji su vrhunskog medicinskog renomea iz regiona, nemam dilemu da li ćemo nastaviti sa analizom koje su to usluge koje se mogu pružati ovdje u Bolnici Meljine ne samo građanima Herceg Novog NEGO I USLUGE TERCIJALNOG NIVOA koje se danas ne pružaju na teritoriji Crne Gore,  a mi zbog toga šaljemo ljude van Crne Gore.

Bolnica Meljine, kako je kazao ministar Radunović ,vrlo brzo može da se uključi u program liječenja bolesnika sa problemima iz oblasti oftamologije ,(na zadnjem segmentu oka) skriming kolorektalnog karcionoma i druge programe.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code