Početna Sport Borci Kjokušinkai kluba Herceg Novi uspješni u kik boks i mma borbama

Borci Kjokušinkai kluba Herceg Novi uspješni u kik boks i mma borbama

7

Aleksandar scekicNa svjetskom kupu u kik boksu koji je 5. marta održan u Varaždinu, takmičar i trener Kjokušinkai kluba Herceg Novi, Aleksandar Šćekić osvojio je bronzanu medalju u disciplini K-1 u kategoriji do 84 kg. Šćekić je na svjetskom kupu učestvovao kao reprezentativac Crne Gore koju je predvodio selektor Milojko Vračar iz Podgorice.

Takođe član Kjokušinkai kluba Herceg Novi, Nebojša Bogdanović pobjedio je na međunarodnom MMA takmičenju u Somboru, takmičara iz Srbije Zorana Kovačevića.

7 Komentari

 1. KAKO DA OPSTINSKA VLAST U PRATNJI OPOZICIJE ODOBRI SREDSTVA ZA SPORTISTE KAD SE JOS UVJEK NISU DOVOLJNO NAPUNILI ONI SAMI. DRAGI SPORTISTI, VASA JE JEDINA MANA STO STE NOVLJANI, NAZALOST.

 2. Ako opštinski sekretarijat za sport želi da vodi računa o sportu, oni će odvojiti sredstva za slanje naših boraca (karatista, boksera, džudista) na takmičenja, kao i za njihove pripreme. Iako ovi borci osvajaju medalje na svjetskim takmičenjima, do sada su bili potpuno zanemareni, a pomažu se sportisti koji postižu mnogo slabije rezultate u nekim ‘popularnijim’ sportovima. Apsurdno!

  1
  1
 3. Ovo su pravi sportisiti , individualci . Nema ” tate , mame , djeda , babe “. Bez medijske i finasijske podrške postižu vrhunske rezultate i shodno tome ne očekuju ništa . Ponekad , neki dobiju minimalan značaj u društvenom životu Herceg Novog i Crne Gore i to je sve . Prosto kod nas je sve tako , obrnuto propocionalno pravoj vrjednosti. Zato smo tu dje smo , na dnu ljestvice evropskih vrijednosti , u svim domenima društvenog i privrednog života.

  2
  1
 4. Stvarno je divno što naš grad ima uspješne sportiste, tenisere, karatiste, džudiste…Mislim da bi trebala biti daleko veća podrška grada uspješnim mladim ljudima (kao što je Ščekić), jer koliko znam oni uglavnom sami finansiraju i pripreme i takmičenja (ili uz pomoć kluba), a ponosimo se svi njihovim uspjesima i oni predstavljaju Herceg Novi.

  1
  1
 5. Svaka čast našim borcima Ščekiću i Bogdanoviću. Posebno čestitamo Ščekiću koji je i pored povrede u borbi uspio da pobjedi i završi takmičenje sa medaljom!

  1
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code