Branko Crnogorčević (DPS): DF i SNP najbolje demantuju njihovi rezultati

Branko Crnogorčević (DPS): DF i SNP najbolje demantuju njihovi rezultati

2696
0
Podijeli

Kandidat DPS-a za odbornika, Branko Crnogorčević reagovao je na saopštenja DF-a i SNP-a:

– Razumije javnost u Herceg Novom potrebu DF i SNP da se hrabre pred još jedan izborni poraz. Odlično znaju i prepoznaju Novljani njihove “kapacitete”. Nikli su ispod istog šinjela, i u manje-više istom sastavu sistematski uništavali naš prelijep grad i njegove resurse tokom petnaestogodišnje vladavine ovim gradom.

Picerija i restoran

Izgleda da ih je udaljenost od lokalnih funkcija i debakl za debaklom na državnoj političkoj sceni dovela do očaja, pa ne znaju u kom pravcu da usmjere kampanju. Uzalud napadaju DPS, jer ih najbolje demantuju rezultati njihove “vladavine” u Herceg Novom. Vide ih građani na svakom koraku.

Jadno i patetično zvuči njihova prozivka bilo koga, a posebno prozivka DPS. Lideri DF nalaze se na optužnici za pokušaj terorizma, a drugog nazivaju kriminalcima i bandom. Odavno je svima jasno da su upravo oni jedina kriminalna banda koja je uvijena u politički savez prema instrukcijama finansijera i nalogodavaca iz inostranstva. Kao što je zaustavljen njihov scenario za Crnu Goru planiran za 16. oktobar 2016., tako će i 7. maja na biralištima biti zaustavljena njihova namjera da naš prelijepi grad vrate još koju deceniju unazad – poručuje na kraju saopštenja kandidat DPS-a za odbornika, Branko Crnogorčević.

Plaćeni izborni program

Nema komentara