Bravo! Mještani Zelenike dovršili posao: Ozelenili teretanu na otvorenom

Bravo! Mještani Zelenike dovršili posao: Ozelenili teretanu na otvorenom

5759
10
Podijeli

Nedavno je i Zelenika dobila teretanu na otvorenom. Međutim, nešto je falilo. Dobra podloga. Zato su dvojica mještana, Igor Bozović i Nedžad Šukurica, donirali  profesionalnu vještačku travu mini vježbaoni, javlja nam čitalac Dejan Šofranac.

– Igor i Nedžad ne samo da su donirali vještačku travu svom mjestu, oni su je o svom trošku i postavili-zalijepili…Jako pohvalno. Ovakav čin treba da bude  primjer i drugima i da svi doprinesemo da nam sredina u kojoj živimo bude ljepša, udobnija i korisnija za život -poručuje naš čitalac Šofranac.

Picerija i restoran

Inače, mini teretana na otvorenom u  Zelenici je jedna od četiri koja je postavljena u Herceg Novom u saradnji Agencije za razvoj, Opštine i donatora. Nalazi se pokraj novog igrališta, koje je izgrađeno uz podršku  Mjesne zajednice, Opštine i  donatora, uz saglasnost preduzeća ”Mješovito”, koje je ustupilo zemlju.

10 Komentari

 1. Nadamo se da ce neko vec srusiti i unistiti ovo ruglo,pored toliko kafana na zeleniku neko se pametan sjetio ovo da postavi,treba da sjedimo s mirom u kafane a ne da bildujemo i izazivamo nerede
  8  3
 2. Za Anonymous-a
  Zgrozena sam kako kod nas jedna cak i lijepa vijest ne moze proci bez zajedljivih komentara. Uvijek nekome nesto ne valja, uvijek neko ima nesto da negativno prokomentarise. Dezurni su uvijek.
  Tolike godine se u ovom gradu nije mrdalo nista sa mrtve tacke, a sada kada se neko necaga dosjetio da uradi trazite samo mane. Zele da umanje neciji trud. E da je ovo, e da je ono…
  Bolje bi vam bilo da maknete svoje pozamasne g… i malo provjezbate na tim spravama. Da tako istreseti svu negativnu energiju iz sebe i umorite se malo za promjenu. Bice vam lakse i vama i nama sa vama.
  A vjeruj Anonimus si bio i anonimus ces ostati takav ocigledno zauvijek.
  20  7
 3. Svaka cast momcima. Ali ovo je trebao zavrsiti onaj ko je i postsvio teretanu a ne ostavili nedovrseno da vire betonski pecati. Eto pokazali su vam kako treba!
  16  8

Ostavite komentar

*

code