Početna Društvo Brčvak donirao 5750 maski Komori fizioterapeuta Crne Gore

Brčvak donirao 5750 maski Komori fizioterapeuta Crne Gore

21

Na  molbu Komore fizioterapeuta Crne Gore, Fondacija Hemiias i Hajriz Brčvak donirali su 5750 komada zaštitnih maski radi sprječavanja širenja koronavirusa 2 (SARS-CoV-2).

Foto: Komora Fizioterapeuta Crne Gore

Maske će biti distribuirane fizioterapeutima koji svoju djelatnost sprovode u Domovima za stare osobe, patronažama Domova zdravlja i privatnim zdravstvenim ustanovama za fizikalnu terapiju.

Foto: Komora Fizioterapeuta Crne Gore

– Iskazujemo i ovim putem veliku zahvalnost gospodinu Hajrizu Brčvaku i Fondaciji Hemiias na donaciji zaštitne opreme- poručuju iz Komore fizioterapeuta Crne Gore.

21 Komentari

  1. Komora fizioterapeuta-komora za ništa! Stvorena da bi zaposleni u komori ubirali članarinu od 5 eura kako bi obezbjeđivali sebi plate na uštrb mizerne plate fizioterapeuta. Organizuju neke smiješne seminare gdje se dobijaju bodovi za licencu za rad, koja u praksi ne znači ništa jer je važnija diploma i iskustvo u radu, a oni koji nisu podlegli pritisku iz komore nisu ni članovi iste. Po predsjedniku komore više vrijedi licenca od diplome i znanja fizioterapeuta. Komoru treba ugasiti jer je samo finansijsko opterećenje za koje se ne dobija ništa konkretno po pitanju položaja fizioterapeuta u Crnoj Gori.

    25
    13

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code