Početna Oko nas Tivat Britanska novinarka Heidi Fuller Love u Tivtu

Britanska novinarka Heidi Fuller Love u Tivtu

0

Turistička Organizacija Tivat se na inicijativu Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore,  uključila u medijsku posjetu novinarke Heidi Fuller Love, koja je u višednevnoj posjeti Crnoj Gori provela vrlo sadržajan dan u Tivtu, navode iz TO Tivat.

Novinarka je u Crnoj Gori boravila od 1. do 6. aprila, a program posjete bio je prilagođen interesovanju gošće za lokalnu autentičnu ponudu ručno rađenih suvenira, gastro specijaliteta, kao i kulturno istorijsku ponudu Tivta.

Za britansku novinarku je organizovana posjeta ateljeu ͈Slaby” i Milivoju Slabiju, koji je prezentovao gošći ručno rađene suvenire, a doživljaj je bio upotpunjen sa mediteranskom muzikom i poklonima gošći grada.

Dobrodošlicu i gostoprimstvo uz lokalne specijalitete pripremio je vlasnik restorana ͈Mala barka“ Vule Samardžić, koji je gošći objasnio način pripreme hrane kao i što se sve može naći na bokeškoj trpezi od gastro specijaliteta i domaćih vina.

Posjeta je završena obilaskom ambijentalne cjeline Gornja Lastva u okviru koje je gošća bila u prilici da obiđe etnografsku zbirku u porodičnoj kući familije Stjepčević. Nakon obilaska Gornje Lastve ona je posjetila i marinu “Luštica Bay” i hotel “The Chedi“.

Novinarka je autorka priloga “Heidi Fuller loves New Travel show”, “Meet the locals”, zatim reportaže za ”British Airways”, kao i podcasta (Inflight radio-onboard). Prilozi će biti objavljeni u poznatom vodiču “Rough Guide“, kao i intervjui sa domaćinima na “in live” radiju na letovima kompanije “British Airways”, koji će, kako vjeruju u TO Tivat, uskoro imati i direktne linije za Tivat.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code