Brojne akcije u susret međunarodnom danu Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca

Brojne akcije u susret međunarodnom danu Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca

756
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Međunarodni dan Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca koji se obilježava 8. maja, ove godine biće posvećen slavljenju humanosti i dostignuća volontera i zaposlenih Crvenog krsta, koji spasavaju živote i omogućavaju  svakodnevnu posvećenost humanoj strani života. To je za Radio Jadran kazala koordinatorka OO Crvenog krsta Herceg Novi, Mira Krsmanović, uoči sedmoce obilježavanja Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca.

Istog dana, u prostorijama Crvenog krsta biće održano predavanje, a dan kasnije biće organizovane pokazne vježbe u pružanju prve pomoći sa trijažom povreda za osnovne i srednje škole, najavila je ona:

Picerija i restoran

„Osim toga obići ćemo i Dom za stare u Risnu, kojima treba da distribuiramo 45 invalidskih kolica. Sljedećeg vikenda imamo organizovane sabirne akcije po novskim marketima, u kojima ćemo prikupljati humanitarnu pomoć i dijeliti socijalno ugroženima“, kazala je ona.

„Mi smo lokalni, međunarodni, nezavisni, neutralni, svuda i za svakoga“, poručila je Krsmanovićka.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code