Početna Sport Bućanje: Maini iz Budve bolji od Vala u prvom meču finalne serije

Bućanje: Maini iz Budve bolji od Vala u prvom meču finalne serije

0

Bućarski klub Val zabilježio je poraz u prvom meču finalne serije Prvenstva Crne Gore. Ekipa Maini iz Budve juče je na svom terenu slavila rezultatom 12:8.

Po riječima predsjednika bućarskog kluba Val, Čeda Odalovića, utakmica je loše počela za Novljane, pošto su u prve tri discipline zabilježili poraze.

– Poslije tih disciplina mi smo gubili ubjedljivo sa 8:2. Budvanima je iz četiri discipline bila potrebna još jedna pobjeda, Međutim Šerović je u brzinskom gađanju 1 na 1 dobio Đurovića, tako da smo u završnicu ušli sa 8:4, pred posljednje tri discipline, a potrebno je bilo da dobijemo sve tri kako bi pobjedili u prvoj utakmici plej ofa – objašnjava on.

Pobjeda je međutim ispuštena, jer su Budvani bili bolji u disciplini par, iako su bućari Vala imali poene iz disciplina trojke i pojedinačno.

Sljedeći meč na programu je u nedjelju u 19 na terenima na Toploj. Odalović se nada da će ekipa Vala uspjeti da se revanšira Budvanima. Eventualni treći meč igraće se ponovo na terenima u Budvi, jer su Maini i plej of seriju ušli kao prvoplasirana ekipa.

U polufinalnom susretu Novljani su bili bolji od ekipe Palma iz Tivta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code