Početna Sport Bućari Vala odlični na Pelješcu, danas i sjutra igraju na Stradunu

Bućari Vala odlični na Pelješcu, danas i sjutra igraju na Stradunu

7

Na velikom međunarodnom turniru u bućanju u Trpnju na Pelješcu druga ekipa hercegnovskog Vala- Nikola Gojković, Nikola Mikulič ostvarila je izvanredan rezultat. Plasirala se među osam najboljih nakon što je deklasirala domaćina, a zatim i favorizovanu ekipu Maina iz Budve.

Ostale ekipe iz Crne Gore, Maini palma i Val jedan ispali su u prvom krugu.

Picerija i restoran

Turnir se nastavlja danas i sjutra na Stradunu u Dubrovniku kod Knjaževog dvora. Na programu je precizno i brzinsko izbijanje za konačan .

-To će svakako predstavljati izuzetan događaj za promociju bućanja i za Dubrovnik, jer je to istorijski trenutak da se buća igra na Stradunu- kažu nam iz Bućarskok kluba Val.

7 Komentari

  1. Ma kome pričati šta su buće, Stradun, Knjažev dvor, turizam, Mediteran, kultura, muzika…!? Guča, ceca, dragačevo, tavče gravče , jagodina, batočina, čajetina… to nam ućeraste (udenuste) …eee jada naših

    18
    4
  2. Dubrovčani postave zog za buće na sred Straduna, kod Kneževog Dvora, a naši genijalci su ih otjerali sa Škvera. Imaju li oni ikakve ideje kakav je doprinos bućanja za turizam, ili se bore protiv svega što je mediteransko? Uostalom, šta znaju Dubrovčani o turizmu? Na Škveru treba posaditi šljive i dovesti trubače iz Guče. Možda je to u Novom duh Mediterana.

    33
    3
    • Sa škvera su sklonjeni jer im se zog nalazio na platou jedriličarskog kluba gdje je iovako tijesno za jedrlicare. Mogli bi se smjestiti ispod setalista na plazi od Mula preko puta kafica Citadelam tu ima prostora za zog a ujedno je fino i za posmatranje odozgo sa promenade.

      3
      3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code